איך עושים את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אחרי הלידה מצליחים להכין ברית, לקנות בגדים לתינוק ולאמא, מתאוששים מהלידה, ומטפלים בתינוק??? אה ושכחתי צריך גם ללכת למספרה לגוונים ותספורת ( שאני לא אעשה בהריון למרות שאומרים שמותר)
    חשבתי על זה בלילה, (הצרבות לא נותנות לי לישון) ואיך נעשה את הכול, רק במספרה זה להיות שם חצי יום, ולחפש בגדים לברית- אני חייבת את בעלי איתי שיעזור לי לבחור ( כי אני לא ממש יודעת להתלבש) וכל הזמן הזה עם מי אני אשאיר את התינוקי?
    וואי הראש לא מפסיק לעבוד

5 תגובות
עמוד 1
  • במקרה שלי אמא שלי הייתה איתי. היא עזרה המון טיפלה בו וכל הזמן שלחה אותי לנוח.

אחרי שבוע וחצי התאפסתי על עצמי והתחלתי ללמוד לטפל ולהכיר את נועם.

• אמא שלי גם עזרה לי פה ושם. אל תשאלי אותי איך עשיתי את זה...
  • פשוט מאד! את הכל מפילים על הבעל
  • כפי שאמרו כאן, חלק אפשר לעשות מראש.
    בשבילך לקנות בגדים אפשר עכשיו - ממילא שבוע אחרי הלידה עדיין נראים כמו בהריון (סביב חודש שישי), לתינוק אפשר גם לקנות עכשיו.
    שיער איפור וכו אפשר להזמין אלייך
    והשאר או שמטילים על הבעל או עושים ביחד עם הגוזל! (אני מאלו שבשנייה שיצאו מהבית חולים הלכתי ישר לטייל עם העגלה).
  • בגדים אפשר לקנות לפני או לטייל יחד עם הילד והבעל ולקנות.
    תסרוקת ואיפור - אני עשיתי פן ואיפרה אותי גיסתי - לא השתגעתי..
    ציפורנים עשיתי לפני הלידה, ככה מרגישים יותר טוב עם עצמך גם שאת כמו סמרטוט..
    זה לא כך נורא שמגיעים לזה, מה שאת יכולה תעשי מראש

בהצלחה שיהיה בידיים מלאות ולידה קלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה