צחצוח שיניים- עזרה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות
9 תגובות
עמוד 1
  • אני בהתחלה נותנת להם לשחק עם המברשת שיניים, באמבטיה,
    ואח"כ מצחצחת בעדינות תוך משחק (קריאות התפעלות קולות וכו').
    עושה מזה משהו חיובי.

ד"א - אסור לו עדיין משחת שיניים אז הצחצוח אמור להיות רק עם מים.
    מומלץ להתחיל כמה שיותר מוקדם עם צחצוח שיניים.
  • כמו ליבי גם אני נתתי לגברת להתנסות עם מברשת השיניים לבד, החמאתי על כמה שהיא ילדה גדולה
    ובהמשך היא כבר נתנה לי לצחצח לה לבד..
    אגב יש משחת שיניים שמותר לתינוקות, של וולדה...

• מצטרפת לבנות..תנסי לצחצח לה תוך כדי משחק , תשירי לה , תצחקי אותה אפילו "צחצחי" לה תוך כדי משחק את האף בהומור . תשתמשי במברשת אצבעון יהיה לך יותר קל, ולה יראה פחות מאיים..את יכולה גם לתת לה את המברשת שתשחק איתה , ולראות לה שאת מצחצחת..
    בהצלחה
  • בנות תודה

ניסיתי, רק כששמתי את המשחה (משחה לתינוקות מגיל שנתיים, אבל עשיתי לו "הנחה" וגם שמתי ממש נקודה) אז הוא הסכים

כמובן שכל פעם אני עושה מזה משחק ומה זה... קטעים של ממש.. לא בדיוק עובד עליו והוא ממש מסרב. עם המשחה הסכים.

מה זה מברשת אצבעון???? לא ראיתי אף פעם.. איפה קונים?
  • לתאיר צחצחתי מהשן הראשונה
    תנסי להשתנש במשחת שיניים של וולדה היא ללא פלוראויד
    בהצלחה בובה והתגעגעתי!!!
    [/center]
  • תני לו כשמשחק בהתחלה וצחצחי לידו אט אט תנסי גם אתת ליזום לצחצח איתו או שיחזיק איתך את שלך ויצחצח איתך לך ואחכ לו
    וגם אם יש פעמים שהוא רוצה רק לבד תני לו אל תתעקשי לא ליצור אנטי ואז שוב אט אט לנסות שגם את איתו מול המראה יחד
    ושיראה גם את הגדולים הוא יחקה אותם
    ועד אז אולי גם הם שיצחצחו זה לזה וכך יתן לכם לצחצח לו
    בהצלחה
  • ענבלי ודובונית- תודה מתוקות

• כמו ליבי, ובנוסף שרה שירים של ציחצוח שיניים.
    חוץ מזה בר ממש אוהבת טעם של משחת שיניים, אז אני מסכימה טיפה משחה רק בזמן שאני מצחצחת, לא למשחק שלה עם המברשת.

• נשמח לשמוע עידכונים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה