שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר
    אני בשבוע 22 בערב ליל הסדר ישבנו בסלון כולם וכשבאתי לקום (הסלון שלנו נמוך) עשיתי שריר בבטן כמו שבאים לקום מכל מקום נמוך וכשבאתי לקום הרגשתי מן בעיטה ממש חזקה בצד שמאל שלא הרגשתי עד כה שיערתי שאולי הוא בעט בזמן השריר ואז הרגשתי את הבעיטה חזקה יותר אבל מאז אני מרגישה באותו מקום כאילו מבפנים מישהו דוחף תמיד זה הרגשה שתמיד שם אתמול בלילה קמתי והרגשתי ממש גוש בצד שמאל כאילו ממש כל כולו רק שם (היה ניתן גם להבחין בבטן שכולה הולכת לצד שמאל) זה לא כואב אבל זה ממש מציק זה מרגיש כאילו השריר נתפס מהבעיטה או שזה לא הייתה בעיטה קצת מדאיג אותי העניין יש ממה לדאוג?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא נראה לי שיש מה לדאוג
    ליתר בטחון, מציע כי תגשי לעשות אולטרה-סאונד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה