-
מצטרפת לשאלה
-
לדעתי כדאי.
העור של הקטנטנים מאד רגיש והשמש מאד יוקדת.
חשוב מאד להקפיד על קרם הגנה עם מסנן גבוה.
-
אנחנו משתמשים בד"ר פישר...המוכר...והעתיק... הבקבוק הזה בצבע חום
יש לתינוקות, ויש לילדים (בריח מלון
-
מיצי מיאו - וכל כמה זמן את מורחת? או שאת מורחת פעם אחת ביום? מה גובה מסנן ההגנה? אני לא זוכרת של מי קניתי בשנה שעברה פשוט זרקתי אותו איך שהתחיל החורף...
-
אני משתמשת בד"ר פישר, לפנים יש שפורפרת קטנה לבנה עם פקק ורוד, ולגוף יש לי של רייט גארד לתינוקות כמובן שניהם
ממש מעולים
יש גם למאמי קר קרם הגנה
אני מורחת אותה אם הולכים למקום עם הרבה שמש, כמובן תמיד שמים כובע. אם זה בים / בבריכה כל שעה וחצי בערך
-
לירון שלום,
לשאלתך, חשוב למרוח את הקטנים בכל יציאה מהבית!! יש קרמים מאושרים מגיל אפס ו/או שלושה חודשים, ניתן למצוא קרמים אורגניים,טבעיים ורגילים של מגוון חברות. לילדים עדיף להשמש בתכשירים ייעודיים המותאמים לעורם הרגיש ואינם כוללים מסנני קרינה כימיים. בנוסף, הקפידי לבחור במסנן עם SPF גבוה 30 לפחות.
בברכה
רוקחת סופר-פארם
-
לד"ר פישר יש קרם לילדים ותינוקות. אם קניתי בטעות לילדים, אפשר לשים או שלגיל שנה עדיף של תינוקות?
ומה, לפנים זה קרם אחר? התכוונתי לשים אותו אחד..
-
שמתי עם מקדם 45... כמה שיותר גבוהה יותר טוב...עכשיו ראיתי באינטרנט שיש גם 50 לדר פישר...
גם בגוף וגם בפנים מאותו הבקבוק (שמיועד לגוף), אני חושבת זה כבר קטע של רגישות העור , אולי בזה של הפנים יש משהו יותר עדין...
ולא צריך לזרוק בחורף אם נשאר, זה בתוקף טוב שנתיים מהפתיחה
-
אני מורחת את אריאנה בכל יציאה לשמש, אם אנחנו מעל שעתיים בחוץ אז אני מחדשת מריחה...
לנו יש קרם הגנה אורגני של מאמי קר, spf15, מחקרים גם ככה הוכיחו שלא משנה מה הspf אלא חשובה תדירות המריחה...
אם הולכים לים לדוגמא צריך לחדש מריחה אחרי שיוצאים מהמים...
מעבר לזה מאמי קר הוא היחיד שאין בתוכו נגזרות למיניהן של נפט
-
האמת שכשהיא הולכת לגן אני לא מורחת אותה כי החצר שלהם מוצלת אז הם לא נמצאים ממש בשמש... אבל כמה פעמים שהלכנו איתה לים שמתי לה מסנן קרינה של מורז לתינוקות עם מקדם הגנה 50 (הכי גבוה שיש לדעתי) והוא היה אחלה ונספג ממש בקלות. שמתי את אותו הקרם על הפנים ועל הגוף - לא שמעתי שיש הפרדה אצל תינוקות.
הללוש ודינוש היפים שלי
-
נציג סופרפארם
פייס: ortal_hori
-
תודה בנות על ההערות, ההארות וההמלצות :) עזרתן לי מאוד!