עוד לא אומר אמא.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוא כבר בן שנה וחצי, חכם ופיקח מאוד מאוד ברמה שניתן ממש לשבת ולדבר איתו על כל דבר והוא יבין ויוכיח שמבין.. אומר הרבה דברים .. אבל אמא לא! פעם ב זורק ama אבל זה קורה ממממשששש פעם ב.. זה נורמלי?אני שומעת בגן שלו את כ ל הילדים ללא יוצא מהכלל אומרים אמא!
    עוד משהו למי שיודעת.. הגננות אומרות שהוא מקסים וקשוב בגן אבל תמיד תמיד תמיד ללא יוצא מהכלל כשאני מגיעה לקחת אותו הוא מרביץ לילד שלידו! תמיד! לא משנה מי זה , מיד כשהוא רואה אותי! מה זה אמור להביע חחחח
5 תגובות
עמוד 1
  • אל תדאגי הוא יודע שאת תמיד לידו כשהוא צריך...הוא אפילו לא צריך לקרוא לך............
  • גם אמונה לא תמיד אומרת אמא..
    היא מרימה לי ידיים שאני ירים אותה וקוראת לי "אבא"..
    ורק כשאני מתעקשת ומתקנת אותה אז היא אומרת גם "amma"..
    אבל בד"כ אני פשוט נענית לה..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • איזה מוזר... חחחח

איך הוא קורא לך בבוקר כשהוא מתעורר?
    או כשהוא לא רואה אותך?
    כשהוא רוצה שתבואי מה הוא אומר? בואי?

זה סתם נראה לי כמו ללמוד להגיד תודה ובבקשה...
    אם זה מפריע לך.. נגיד אם הוא אומר "בואי" אז תגידי לו בחזרה "בואי, אמא!" כאלה..
    הוא קורא לך בבוקר, אז תגידי לו שאת באה כשהוא קורא לך אמא. שלך קוראים אמא.
    ואם הוא רוצה שתבואי שיגיד -אמא!- אמא קמתי! ...
  • לא הייתי מתרגשת מזה, כנראה שאת פשוט באה ומבינה אותו בלי שיצטרך לקרוא לך בשמך

• הוא פשוט מפגין התלהבות והתרגשות ולא יודע איך לבטא את זה
    אז זה קורה במכות .. לפעמים אצל ילדים מסויימים זה יכול לקרות בנשיכות ..
    פשוט כי עדיין הם לט יודעים איך לבטא את עצמם .
    צריך לתת לו תחלופה להתלהבות ...
    פשוט להגיד לו - "אתה מתלהב לראות את אמאא ? אז תצעק ישששש " ותראי לו עם הידיים למעלה איך להתלהב . איך לנתב את ההתרגשות הזו
    לאט לאט זה יתפוס

בקשר לאמא
    אין לי מושג האמת .
    מוזר לי שהוא לא אומר אבל זה לא בעיה כי הוא אמר ama די קרוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה