נסיעה לאילת - התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מתוקות שלי,

סבתי במצב לא טוב וכנראה שלא נשאר לה זמן רב, נימי הוא הנין הראשון שלה אז אני טסה איתו לאילת בד״כ אני טסה בבוקר וחוזרת בערב( בד״כ... קרה פעמיים)
    הפעם בגלל המצב אנחנו ניסע איתו ליומיים ונשהה במלון.

לקחתי את אגמים במיוחד בגלל החדר על המים נראה לי עם תינוק כזה יהיה הכי נוח לא צריך להסחב לבריכה עם חצי חדר..

אני מחפשת לקנות לו חיתולים לבריכה מה אתן ממליצות? יש כמה סוגים? איפה קונים?
    וגם בגד ים כזה עם הגנה מהשמש.. איפה קונים? נראה לכם יהיה למידה שלו?
    מבחינת קרם הגנה קניתי את האולטראסול בייבי לפנים ואני אמרח בפנים ובידיים

10 תגובות
עמוד 1
  • אם יהיה לכם רכב שם אז תקני הכל באילת, יותר זול. את יכולה בפוקס או חנות בגדי ים יש שם הרבה. היינו לפני חודש.
    חיתולי שחיה מיוחדים יש באילת בסופר פארם בסנטר פארם וגם בסופר דיל בביג באילת.
    אבל תנצלי את הזמן הזה להיות יותר עם סבתא ופחות בריכה כי הזמנים האלה לא יחזרו
    מוזר איך רוב הסבים וסבתות ששמעתי עליהם (גם שלי) הולכים באפריל... מקווה שיהיה לך יותר זמן איכות עם סבתא
  • תקני באילת בסופר פארם
    יש טיטולים של האגיס לבריכה וזה על פי משקל .
    מה זה בגד ים עם הגנה?

קחי איתך גם כובע ותמיד תסתובבו עם מים
    ולמרוח קרםםםם - חשןב

• קניתי בסופר את ההאגיס אבל הכי קטן זה מ 7 קילו והוא קצת פחות מקווה שיהיה בסדר...
    בגד הים עם הגנה מקרינה זה מבד כזה כמו של חולצות גלישה.. מצאתי בשילב היה לי שם זיכוי אז יצא טוב.. כובע כמובן אפילו פה הוא עם כובע.

קניתי אולטרסול לתינוקות אבל עכשיו אמרו לי שמותר למרוח מגיל חצי שנה בלבד.. מישהי מכירה את הנושא?

• אני קניתי של דר פישר לילדים
    אפילו לא של תינוקות
    סתם יותר יקר
    מה לא יגן מה?

• אומרים שזה מתאים רק מגיל חצי שנה כי עד גיל חצי שנה החומרים יכולים להזיק לעור של התינוק.
    אנחנו לא מרחנו ורק שמנו לו בגדים ארוכים וכובע וכמה שפחות חשיפה לשמש.
    בארה״ב יש קרם הגנה מיוחד לתינוקות. אני זוכרת שלפני כמה שנים לא מצאתי בארץ. אולי עכשיו כבר יש?
  • אין לי נסיון בנסיעה לאילת עם תינוקות אבל לגבי האולטראסול אני משתמשת לבועז ולא שמעתי על בעיה...

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • מצטערת שאני מבאסת.... אבל אני ממש ממש לא הייתי מכניסה תינוק כזה קטן לבריכה
    הוא עוד לא חסין נגד כל הזיהומים שיש בבריכה

וחוץ מזה כל קרם הגנה אסור מתחת לגיל 6 חודשים
    אני לא הייתי מסתכנת.

אני הכנסתי את אופק בגיל 7 חודשים לבריכה באילת והיא חטפה וירוס קשה של הקאות ושילשולים והיינו מאושפזים בבי"ח. (ואני יודעת שעוד תינוקות שם חטפו את הוירוס.)
    אם את ממש רוצה להיכנס איתו אז עדיף לים... או לקנות בריכת גומי קטנה הכי נקי וסטרילי
    תהנו
  • בשורות טובות לסבתא ומה שאמרה אורטל של אופק...

• אנחנו היינו עם מעיין כשהיתה בת חודשיים וחצי
    נסענו לים המלח והיא לא נכנסה לבריכה מן הסתם
    אבל קניתי לה אז בפוקס בגד ים עם מסנן קרינה מהשמש
    ובנוסף אולטרסול בייבי הגנה הכי גבוהה
    ומרחתי לה ולא קרה לה כלום (האמת לא ידעתי שזה רק מעל חצ שנה...אבל עובדה שהכל היה בסדר...)
    אני גם הייתי אולי מפחדת להכניס אותו לבריכה לכי תדעי סליחה על הביטוי איזה חולרה יש שם
    והוא רק בן 4 חודשים הייתי חושבת פעמיים אם
    להכניס אותו
    בכל מקרה הכי חשוב זה באמת הבגד ים עם מסנן
    ואני הייתי מורחת ושמה אותו בצל כמה שיותר
    __
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"

• לי האמת המליצו כאן בפורום על קרם הגנה סאן סייבר לתינוקות של מורז אבל הוא גם מגיל חצי שנה ומעלה (לדעתי כולם ככה).
    תקני באמת בגד ים מסנן קרינה, כובע ושימי אותו כמה שיותר בצל. לגבי אם להכניס או לא להכניס לבריכה זה כבר שיקול שלך...בכל אופן אגמים מלון מהמם! עשית לי חשק עכשיו לאילת :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה