שאלה לגבי פירטי לבוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יש לי תאומים בני שנה וחודשיים כבר הסתבכתי מה להלביש להם ביום חם בערב קר בלילה לפעמים קר ובהתחשב בזה שהם מורידים את הסדין כל הלילה אני אשמח לעצות תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מלבישה ביום ארוך דק עם גופיה קצרה מלמטה וחולצה קצרה בתיק ליתר ביטחון...
    היום גם הוצאתי אותם עם ג'קט פוטר... היה קריר בבוקר

בערב אני מלבישה ארוך דק עם גופיה ארוכה או טרנינג פוטר עם גופיה קצרה.

אגב, אמרו שבימים הקרובים תהיה התקררות.
    צריך להתעדכן מידי יום במזג האויר.

שונאת עונות מעבר
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אני כל יום תוהה מחדש....
    בעקרון הם עדיין ישנים אצלי עם שמיכות חורף, אז אני מלבישה בגד דק עם שרוול ארוך.
    אבל כבר היו כמה ימי שרב שישנו עם שרוול קצר.

בהתחשב שאצלך הם ללא שמיכה- בימים שאינם שרביים כדאי שכבה אחת אבל ארוכה וחמימה.
  • זה תלוי באיזור שבו את גרה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני עם הקטנה עדין לא עברתי לקצר, גם לא בימים החמים.. שחם חולצה דקה ביום בלילה עם גופיה . שקריר קצת גופיה עם פוטר, ושממש קר אני מוסיפה גם רגליות מתחת למכנס.
    לגדולים אני מלבישה כמוני..
  • עזרתן לי מאוד תודה בנות
  • עזרתן לי מאוד תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה