שאלה על כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    תודה מראש, וסליחה על האורך! (ניסיתי לכתוב את כל המיידע שיכול לעזור)

אני בשבוע 38+1, במשך החודש האחרון מדי פעם, בעקר אחרי יום עבודה (מורה לחינוך מיוחד ילדים) היו לי כאבים במפשעה שכאבו בכל תנועה ורק שכיבה קצת עזרה.
    ביומיים האחרונים לא עבדתי ולמרות זאת הכאבים התגברו כך שפשוט כואב בכל תנועה כמו: עמידה, הליכה, עלייה וירידה במדרגות, קימה מכיסא או מהמיטה, הסתובבות במיטה וכו'.
    רשמית אני מוגדרת כהריון בסיכון בגלל עברנו טיפולי ivf, הריון ראשון לאחר 2 חוץ רחמי (לפרוסקופיה ואחד זריקת mtx) ו-3 הפלות מוקדמות.

1. ממה יכולים לנבוע כאבי התופת האילו?
    2. יש בדיקה שצריך לעשות?
    3. דחוף להגיע לרופא? (יש לי תור עוד כמה ימים ואני מרגישה תנועות כרגיל)
    4. יש סיכוי לקבל אישורי מחלה או שמירת הריון או משהו? ( קשה לי לראות את עצמי חוזרת לעבודה שבה אני צריכה להיות בפעילות כל הזמן כ-8 שעות ביום כשאפילו לקום מהמיטה כואב לי רצח!)

תודה רבה על הזמן והעזרה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. ייתכנו סיבות שונות לכאב, ייתכן סימפיזיוליזיס מהתאור שלך אך כדי לדעת בוודאות
    צריך לבדוק אותך.
    2. כן, בדיקת רופא
    3. תלוי ברמת הכאב שלך
    4. כן, יש סיכוי - אבל זה תלוי בבדיקה שלך ובסיבה לכאב

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה