עייפתי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוווף.. נורא קשה לי לאחרונה ואני חסרת סבלנות בנוגע לכל כמעט.. אין לי חשק או כוח אפילו לדבר או להתאמץ להסביר את עצמי..
    חיבוקים יועילו :(
13 תגובות
עמוד 1
  • קבלי חיבוקים

• מאמי
    תיכף נדבר בוואטס

אוהבת

• זה בטח מהחג...

• אהובה שלי
    אני כל כך יודעת מה עובר עליך עכשיו ואת כל הסיפור בשלמותו ושמחה שאת נותנת בי אמון לשתף אותי ולהיות לך אוזן קשבת.
    מה שאת עוברת ומתמודדת עכשיו לא קל וקשה לגמרי אבל
    זאת רק תקופה,תקופה שעוד תעבור ואני מבטיחה לך שתגיע תקופה הרבה יותר טובה,מירידה רצינית באה עליה גדולה.
    תזכרי שזאת תקופה ותנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה ולקחת מזה עוד התחשלות לחיים.
    אני גאה בך על מה שאת נאלצת להתמודד איתו בגיל הצעיר שלך וחושבת שאת אמא שראויה להערצה.
    תמיד פה בשבילך אהובה שלי לטוב ולרע

• תודה אהובות שלי אני אוהבת אותכן מאוד אחת אחת ומיכלוש את פשוט מדהימהההההה אותי את בן אדם מקסים אין אין תודה נשמה שלי יפה!!!

• המווווווווןןןןןן
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה