היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לחפש עבודה. קיבלתי מכתב הזמנה לשימוע, אז רב הסיכויים שיפטרו אותי בשבועות הקרובים. יש מישהי ששמעה על עבודה באשדוד(!!!) או עם הסעה מחוץ לאשדוד שמתאימה לאמהות?
15 תגובות
עמוד 1
מה למה הם מפטרים? גם לוקחים יומיים חופש וגם שימוע?
עד כמה שידוע לי שימוע זה עוד רחוק מפיטורים, יכול להיות שיעירו לך על אי עמידה ביעדים כלשהם וידרשו ממך ליישר קו עם הדרישות של המענה ושל המכירות... בכל מקרה אם אשמע משהו באזור שלך אעדכן
תודה מאמוש. האמת אני מעדיפה לצאת משם כבר. אני לא מרוצה.לא טוב לי.נמאס לי.ואני עצבנית על עצמי גם. אני לא יכולה ככה חודש אחרי חודש לא לעמוד ביעדים. אני רחוקה מהם. ניראה מה יהיה..אבל שימוע זה כבר אור אדום ללהתחיל לחפש.
אלוש.. מאחלת לך בהצלחה . אולי זה סוג של סימן מלמעלה להגיד לך שיאללה תתעסקי במה שאת אוהבת באמת.. כלומר יותר תשקיעי בזה.. ולגבי עבודה נוספת אם אשמע על משהו טוב אגיד לך.. מכירות את לא רוצה נכון?
מיכל אם הייתי טובה במכירות- לא הייתי במקום הזה:) לגבי לעסוק יותר במה שאני אוהבת-אין אפשרות. אין דרישה רבה מידי לזה.אז אני חייבת הכנסה ראשית.
אשדוד בתעסוקה ממש על הפנים...
כן זה נשמע לי הגיוני. הרי תכלס ככה אפשר היה סתם להזמין אותי לדבר עם מנהל מוקד.
איפה את עובדת?....
איזה באסה
בזק
אולי תנסי שיעבירו אותך מוקד? יש מוקדים של בזק ביבנה ובק.מלאכי, ויש הסעות לשם לפי מה ידוע לי מהזמנים שהלכתי לבזק לראיונות
כרגע אין לי משרת אם אלא משרה רגילה שמקבל כל מי שמתקבל לבזק. לגבי מוקד אחר- זה לא עניין של מוקד. זה עיניין של יעילות שלי בעבודה. מה הבדל אם אסע עוד 20-30 ק"מ ממקום מגורי? איך זה יעזור לי לסיים שיחות בפחות מ20 דקות?:)
אם זו ההרגשה שלך אז בלי קשר לשימוע הגיע הזמן לחפש משהו אחר... בזק זה אחלה של מקום לעבוד בו אבל אם לא מחליפים שגרה, מחליפים תפקיד, אז נשחקים מהר מאוד...
מאחלת לך למצוא עבודה טובה בהקדם האפשרי!
בהצלחה
יוליה אני מאוד שחוקה.ואני לא יעילה. זה מציק לי וכמובן גורם לי להיות עוד פחות אפקטיבית כמה שאני לא מנסה. בכל מקרה רציתי לעזוב אז זה הגיע בתור ברכה. רק שאני לא מוכנה בעיקרון עם עבודה חלופית.