דחוף- מישהי עשתה פעם הדברה בבית??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה חומר לבקש? אני מפחדת על הילדים, ויש לנו גם כלב.
    איך אדע שמה שביקשתי זה גם מה שאני באמת מקבלת?
    אני צריכה נגד עכבישים, נגד חרקים ונגד עכברים.
    קראתי ברשת שיש הדברה כימית והדברה אורגנית- מה עדיף? (האורגנית לפי מה שאני מבינה היא לא לטווח ארוך, אז האם זה בכל זאת כדאי?!)

תודה!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • עשינו מספר פעמים . מה שחשוב זה הדברה שמתאדה .
    אין ספק שאת תנקי אחרי זה ,אבל את בטח לא רוצה הדברה כמו ספריי K300 שנשאר על הרצפה...
    תעשו הדברה , תשאירי הכל פתוח ותצאו.אומרים לשעתיים שלוש ,אבל אני תמיד יוצאת ליום שלם, מנקה מקרצפת , ואז הילדים מגיעים.
  • גם אני עשיתי כמה פעמים הדברה "ירוקה" נגד ג'וקים נמלים ודברים "רגילים" אחרים אבל לא עכברים ועכבישים

• אנחנו עשינו פעם אחת כשלא היתה ברירה. היינו 3 ימים מחוץ לבית בגלל זה. היו פרעושים סביב הבית בכל השכונה כך שהרבה ברירה לא היתה. חזרנו ערב לפני שחזרנו עם הילדים ומה שהוצאנו שם בשטיפה............................. המים היו סגולים! אבל ריח או משהו לא היה. קחי מדביר שאת מכירה או סומכת עליו... בנוגע לסוג ההדברה אין לי מושג.

• יש הבדל בין הדברה של עכברים וחרקים....
    הכי טוב לפנות לחברה גדולה שמתמחה בעיני.
    תגידי מה צרכייך ויוכלו לעזור לך בהתאם.
    בסכ"ה מרססים במעטפת הבית, ז"א צמוד לקירות, את זה מבקשים לא לשטוף ישר.

• תודה!
    אין לי מישהו שאני מכירה, וגם אין לי מושג על חברות ידועות...
    למישהי יש המלצה באזור הדרום?
  • אני כל שנה עושה לפניי שמתחיל הקיץ
    אין לי ברירה יש לי בית פרטי ופשוט חייב !
    אנחנו יוצאים לכמה שעות ....
    יש לבעלי חבר שעושה לנו

מאיפה את ?
  • יש לי דוקטורט בנושא נגד עכברים אין הרבה מה לעשות חוץ ממלכודות (יש רעל עכברים אבל זה נשמע מגעיל ממה שאני זוכרת..)
    אם יש לך בעיית נמלים צריכים לבוא ולחפש מאיפה הן מגיעות כי הדברה רגילה עוזרת לזמן קצר אם לא מרססים ישירות לקן שלהן.
    היו מדבירים שביקשו לדעת איזה סוג של ג׳וקים יש לנו איך הם נראים ומה הם עושים בחיים...
    תעשי סקר שוק וחוץ ממחיר תבררי איזה סוגים יש לכל מדביר וכמה זמן צריך להיות מחוץ לבית. יש כאלה שהמחיר גם תלוי בגודל הבית.
    אם יש לך גינה או מירפסת או מחסן או בוידעם (?) צריך לוודא שגם שם מרססים.
    וחשוב לבקש אחריות לשנה!
  • איפה את גרה?
    אני מדימונה. מצאתי פעם מספר של מדביר בדפי הזהב ולי הוא נראה אמין.
    הסיפור הוא כזה: לפני קצת פחות משנה, מצאתי על קרש חיתוך במטבח חרקים קטנים, אכלתי סרטים שאלו טירמיטים.
    הזמנו מדביר דרך דפי הזהב, הוא עשה סריקה על כל הבית ובדק את כל הרהיטים והרגיע אותנו שאין לנו טירמיטים וכנראה שגם לא יהיו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה