היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואו אני אחרי... מי היה מאמין!! רוצות סיפור לידה מהיר?
בעשר בלילה אתמול התחילו לי צירים פתאום כל עשר דקות אחרי חצי שעה פתאום זה הפך לכל ארבע דקות הכל היה מאוד פתאומי מזל שבדיוק בעלי הגיע מהכדורסל וקרא לאחותו, התארגנו ויצאנו עוד מזל שבית החולים העמק הוא במרחק 4 דקות נסיעה מהבית שלנו
הגענו, פתיחה שתיים וחצי כאב לי רצחחחח כשהרופא בדק פתיחה כי השיליה היתה אחורית עשו אולטראסאונד הכל תקין רק העובר כמעט ארבע קילו.. בלידה הראשונה עשיתי קיסרי כי הוא היה מצג עכוז פתאום פחדתי שהצלקת תיפתח לי באמצע אם הוא כזה גדול אחרי מחשבה החלטתי לנסות לידה רגילה ויהיה מה שיהיה והצירים כואבים!! יותר ויותר עשו מוניטור וחוקן לא חויתי כלום מזה בלידה הראשונה כי זה היה ניתוח חירום סבלתי מהצירים, הלכתי לעשות מקלחת חמה, לא עזר כל כך כואב!! פתיחה שוב - כבר ארבע וחצי פתיחה-- יאללה לחדר לידה.. כאב לי כאב לי מאוד מזל שבעלי היה איתי ושרטתי לו את כל הידיים והרגליים בציפורניים שבדיוק סידרתי אתמול..
חדר לידה ברור שאפידורל תנו לי!! המרדימה לא פנויה צוות המיילדות היה מקסים ההתחברנו מהתחלה והן דאגו שהיא תגיע היא באה נתנה אפידורל ולא עזר התחילו צירי הלחץ הקשים ורציתי פשוט למות הרגשתי לחץ למטה והיתי בטוחה שהוא יוצא פתאום התחיל לכאוב לי גם המקום של האפידורל נורא!!!
ראו המקסימות כמה אני סובלת נתנו לי חיזוק לאפידורל משהו נוסף לאינפוזיה עד עכשיו אני לא יודעת מה זה בדיוק ובאותם רגעים לא עניין אותי מן הסתם ורק זה עזר. פתאום הרבה פחות כאב היה מעולה. הרגשתי צירים פה ושם כואבים אבל זה כלום לעומת מה שהיה. נתנו לי לנוח כולי מסוממת עשרים דקות ואז המיילדת באה הואי ננסה ללחוץ אחרי שלוש לחיצות הוא יצא !!
הוא מושלם מדהים דומה לאח הגדול שלו אבל גם קצת שונה נולד גדול 3.554 קילו ציון אפגד 10 ישר התחבר לי לציצי וינק עוד ועוד
עכשיו אני ביולדות מנסה לנוח ולא כל כך מצליחה יש קרעים טבעיים שנוצרו ותפרו לי אותם אז קצת כואב גם מאחורה כואב אני מאמינה שיעבור תיכף אני אבקש שיביאו לי לראות ולהניק את הנשמה החדשה שלי
אני מודה לכולכן על התמיכה והקישטות ואני ממש מאושרת כרגע הרגע ששמו אותו עלי היה משהו שאין לתאר!!!
תודה שוב
באהבה, כרמל.
33 תגובות
עמוד 1
המון מזל טוב להולדת התינוק
מהמם!!!
מזל טוב מתוקה
ווטו איזה סיפור לידה מעניין ומרגש! המון מזל טוב!
מזל טוב תגדלו אותו בנחת
מזל טוב ! תיראו ממנו רק נחת ורפואה שלמה
איזה מרגש !
המון מזל טוב :)
וואו באמת מהר, בשעה טובה!! גדלו את הנסיך החדש בנחת
איזו זריזות של לידה ושל הסיפור
מזל טוב מותק!!!!!
מזל טוב מותק
מזל טוב
איזה יופי בשעה טובה מאמי אני שמחה שילדת טיבעי זה מאוד מאוד חיזק אותי מקווה גם ללידה טיבעית [/center]
ווווווואי איזה כיף !! כל כך רצית !(: שיהיה בשעה טובה תגדלי את הנסיכים בנחת ואושר אמן
אחלה לידה!
וואו כולי צמרמורות ריגשת המון מזל טובבבבב סיפור לידה מהמם!
שתרוו נחת ואושר
כרמל!!!! מזל טוב מותק! מזל מזל מזל
כיף גדול שאת כבר אחריי. החלמה מהירה מכל התפרים, ובע"ה תחזרי במהרה לרוץ אחרי שני הקטנטנים שלך.
גדלי אותם בנחת! (ואת חייבת לנו שם אחרי הברית)
המון המון מזל טוב!!!!
וואו, איזה כיף!!! כ"כ רצית ללדת כבר וזה מה שקרה. כנראה שהקישטא כאן באמת עוזרת חחח שהיה המון מזל טוב ובשעה טובה! תגדלו את הנסיך החדש בנחת!
איזה מרגש איזה יופי הרבה נחת ומזל טוב
מזל -טוב! שיהיה לכם הרבה נחת.
גל
איזה יופי אני ככ שמחה בשבילכם מזל טוב איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
מזל טוב מותק!!!!!!
יאאאאא איזה קטע שזה עזרררררר
שיהיה המון מזל טוב איזה סיפור לידה מותחחחחחחח
גדלי אותו בנחתתתת!
מזל טוב והרבה נחת.
איזה כיף לך שאת כבר אחרי.... נשמע שהייתה לך לידה מהירה וקלה. המון מזל טוב! גם אני רוצה. אבל נראה לי שיקח לי עוד זמן שבוע 38+2 (לידה ראשונה) אוף איזה יאוש כבר אין לי כוח...... נו שוין נחכה וניתן לזמן לעשות את שלו. וגם לא מפסיקים לשגע אותי בעבודה (עדיין אין לי מחליפ/ה מקווה מאוד שלא יטרידו אותי בחל"ד).
מזל טוב התאוששות מהירה והנאה גדולה..
מזל טוב להולדת התינוק שתראו ממנו הרבה נחת
איך שימחת אותי עכשיו shira
איזה מרגששש מזל טוב שיהיה בשעה טובה, תגדלו אותו בנחת ובאושר!
תודה בנות יקרות חיממתן את הלב עם התגובות אני מנסה להתאושש, מניקה כמה שהוא מסכים כי קצת כואבת לו הבטן נראה לי הוא מקסים קטן וישנון
עדיין מאוד כואב לי בעיקר טחורים נוראיים גם תפרים, גב, האפידורל, הפטמות וההתכווצויות של הבטן ביחד!! אבל הצוות פה מדהים ומנסה לעזור לי בכל צורה
אנחנו אחרי העיקר והאוצר הזה... בטח אתן מבינות מאחלת שלכל היולדות תהיה לידה קלה ולא פחות חשוב -- ההחלמה שאחרי לידה מהירה וטובה!
תודה שוב באהבה, כרמל.
היי מותק בגלל שההתאוששות מהלידה לא רחוקה ממני יש לי קצת עצות להקלה
בנוגע לטחורים שלחי את בעלול לבית מרקחת שיקנה לך פרקטו מגבונים ומשחה... מקל בטירוף מאחלש ומכווץ את כלי הדם בנוסף תשרי שזיפים במים כל לילה ותשתי בבוקר כך לא תסבלי ותגרי עוד א יציאת הטחורים בכל פעם שתכנסי לשירותים תקפידי לשתות המון ולאכול פירות וירקות
בנוגע לפטמות משחות כן עזרו לי עם נהוראי אך לא עם תהל. חשוב לשמור על המקום מאוורר תמרחקי מעט חלב אם על הפיטמה ותתני לה להתאוורר בטמפ החדר אני גם הייתי מניקה רק מצד אחד בהתחלה ונותנת לשני "להתאושש" כמה שעות...
בנוגע לתפרים יש ספריי שgoly המליצה עליו אין לי מושג מה שמו אך אפשר לשאול בבית מרקחת תעשי המון שטיפות במים פושרים, גם אחרי פיפי וקומפרסים קרים יכולים לעזור... (גם לגודש בשד כמו שאת בטח יודעת)