היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קבעתי תור לשקיפות עורפית וגם לבדיקות דם במעבדות זר.
אנחנו עושות כ"כ הרבה בדיקות אז עוד בדיקת דם לא תזיק.
גם ככה לדעתי הכל סטטיסטי ולא הכי אמין,
אני בלחץ מכל הבדיקות האלה ויודעת שהדבר הכי אמין ווודאי ב 100 %
זה המי שפיר. בהצלחה :)
את מתכוונת לעשות מי שפיר?
לדעתי זה חשוב. אם בשקיפות נותנים לך תוצאה של 70% עם הבדיקה זה 90% שווה לךדעתי וזה כולה בדיקת דם.
עם תמר עשיתי, עם גיא לא עשיץתי כי פיספסתי את הזמן והתבאסתי מזה
זה תלוי בתוצאה של השקיפות עורפית ולפי זה הרופא נשים צריך לומר לך אם צריך לעשות את הבדיקה או לא..... זה מה שהיה אצלי בכל מקרה.
אני עשיתי מהסיבה הפשוטה שזו בדיקה קלה ולא פולשנית (בדיקת דם פשוטה). אם הבדיקות האלה יוצאות תקינות, אין שום סיבה לעשות בדיקת מי שפיר (לדעתי), שהיא בדיקה פולשנית ויחסית מסוכנת.
אם סיכוי לתסמונת דאון בשכלול שקיפות עורפית + שתי בדיקות הדם הנוספות הוא 1:10,0000 או יותר, אין שום סיבה לעשות בדיקה כמו מי שפיר. אף פעם אי אפשר להיות בטוחים ב-100% שהכל בסדר. אם לא תסמונת דאון זה יכול להיות משהו אחר ואם מחפשים בכוח מה לא בסדר, מוצאים.
בקיצור, לא צריך להשתגע. לעשות בדיקות שצריך, במינון נכון, בשיקול נכון ובעזרת השם הכל יהיה תקין ובסדר. הלחץ שלנו לא מוסיף להתפתחות התקינה של העובר....
זה בדיקת סקר ! עושים שקלול את השקיפות העורפית אני עשיתי ולדעתי זה חשוב ! איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
סווייטוש יקירתי- זה לא כל כך נכון, אלא אם כבר באותו יום את מדברת עם הרופא בדיקת הדם לא רלוונטית אם לא עושים אותה באותו יום של השקיפות או בוקר למחרת לכל המאוחר את בדיקת הדם יחד עם תוצאות השקיפות הם שולחים למעבדה חיצונית שמשקללת את שתי הבדיקות יחד והתוצאה הסןפית מתקבלת רק בהתאם לשקיפות. אני עשיתי את הבדיקה, זה נותן לך תוצאה יותר מדוייקת (לא רק אולטראסאונד אלא גם הורמונים וכדו׳ בדם..) ולי זה נתן שקט בראש אז מבחינתי זה בהחלט היה שווה את זה עשית את השקיפות כבר שושי?
אני לא עשיתי הסתפקתי רק בשקיפות העורפית
עדיין לא, ביום א' בע"ה..אני כמובן אעדכן!
ממליצה גם לעשות עשיתי אמין יותר יחד שיהיה בהצלחה ובעה שיהיה תקין
זה עוד בדיקה .. מה זה כבר משנה ... עוד דקירה פחות דקירה אם זה משנה אחוזים לטובה או לרעה אז למה לא?
אצל הדס עשיתי ועכשיו לא עשיתי לצערי כי שכחתי ולא הזכירו לי אחרי השקיפות
אני גם עשיתי בהריון הזה וגם בקדומים הרופא שעשה לי את השקיפות אמר שאין צורך והשקיפות מצויינת אבל כבר קבעתי תור ועשיתי להזיק זה לא יכול אז לא נורא עוד דקירה פחות דקירה .... ועשיתי במעבדות זר .