שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, מה שלומכן?

אני שבוע 29 וסובלת מכאבי גב מטורפים, הבנתי שזו סיבה מספיק טובה כדי לצאת לשמירה (בתשלום כמובן).
    לאיזה רופא אני צריכה ללכת כדי לקבל שמירת הריון? לרופא הפרטי המטפל בי? לרופא בקופ"ח? מה הפרוצדורה שצריך לעבור?
    ( 30 ימי שמירה+ ימי המחלה שצברתי, ידאגו לי לחופשת טרום לידה מפנקת ביותר, תעזרו לי!!! :) )

המון תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • ועוד שאלה, הבנתי שאפשר גם לקבל יום עבודה מקוצר.
    אם אני עובדת על משכורת שעתית, ז"א שיונכו לי מהשכר השעות? או שישלמו לי על ימים מלאים?
  • שמירת הריון בתשלום מוגדרת ככזו, רק אם בביטוח לאומי אישרו אותה.
    הרופא שלך יכול להמליץ אבל אין שום חובה על ביטוח לאומי שיקבלו את ההמלצה.
    אם מדובר רק בכאבי גב, לא נראה לי שביטוח לאומי יאשר את זה וקחי בחשבון שאם ביטוח לאומי לא מאשר, השמירה לא תהיה בתשלום.

בהצלחה!
  • בעיקרון שמירת הריון זה משהו שהרופא נשים שלך צריך למלא טפסים ואת צריכה להגיש לביטוח לאומי, זה לא בהכרח שביטוח לאומי יאשר, צריך סיבה מספיק מוצדקת
    במידה והרופא שלך יאשר לך לעבוד חצאי ימים או קיצור שעות העבודה , אף אחד לא משלם לך על זה, זה על חשבונך- ביטוח לאומי לא משתתף איתך, תבדקי אולי במקום העבודה שלך תוכלי למלא במקום שעות חופש או מחלה ואז אולי מקום העבודה ישלם לך

• אני היתי עם דלקות חוזרות בדרכי השתן והכליות,מיליון ואחד אישפוזים בחודש שישי כבר הצטרפו צירים,פתיחה וקיצור צוואר רחם והיתי סקפטית אם יאשרו לי שמירת היריון אחרי שהרופאים בבית החולים הפצירו בי לצאת כאן ועכשיו.
    אבל תדעי שביטוח לאומי זה גוף מאוד מורכב וקשה שלא מאפשר דברים בקלות ונראה לי שכאבי גב זאת לא סיבה מספיק טובה עבורם בשביל להוציא אותך,סורי\=

את שעות הבדיקות שאת יכולה לנצל על חשבון העבודה כבר ניצלת?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה