שאלה לגבי צחצוח שיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאיזה גיל התחלתן לצחצח שיניים לילד/ה ואיך?
11 תגובות
עמוד 1
  • מהשן הראשונה. אצלי השיניים מאוחרות אז ישר כשיצאו קניתי מברשת שיניים. בהתחלה בלי משחה, בגיל שנה וחצי בערך עם משחה.
    לשיניים מוקדמות אני יודעת שמשתמים באצבעון כזה או פד גזה

• חחחחחחחח, אני ממש לא עוזרת לך אבל בא לי לענות בכל זאת:
  • אמא ויותר

• עם שילה והודיה התחלנו עוד לפני שצמחו שיניים עם מברשת כזו שמתלבשת על האצבע, עדינה כזו..
    ואח"כ עברו למברשת רגילה. בבוקר ובערב!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • לשקד התמדתי לצחצח מהשן הראשונה.
    עם עידו קצת הזנחתי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • רופאי שיניים ממליצים עד גיל 6 (!) לצחצח לילדים כי הם לא מצחצחים טוב עד הגיל הזה. לא יודעת איזה ילד יסכים שיצחצחו לו עד גיל 6. אצלי אפילו איתן רוצה לבד. אני עוזרת לו לפעמים כשאני מצליחה. לא אריב איתו על זה. אביגיל כבר מצחצחת סביר אבל מיכל עדיין עושה דאווינים.

• מגיל שנה וחצי - ממש מקפידה, לפעמים שוכחת בערב
    פייס: ortal_hori

• אני מצחצחת החל מהאמבטיה. הראשונה את חלל הפה ואח"כ עוברת למברשת שהשן הראשונה יוצאת
    ואני ממליצה שההורים יעברו אחרי הילדים לפחות עד גיל 8-10 לפחות כמה פעמיים בשבוע
    עדיין בגיל הזה אין את המיומנות של הצחצוח ומומלץ לקחת כבר בגילאי 4-5 לבדיקת רופא ושיננית להדרכה מסודרת

ככה זה שהמקצוע הוא שיננית
  • אני מצחצחת החל מהאמבטיה. הראשונה את חלל הפה ואח"כ עוברת למברשת שהשן הראשונה יוצאת
    ואני ממליצה שההורים יעברו אחרי הילדים לפחות עד גיל 8-10 לפחות כמה פעמיים בשבוע
    עדיין בגיל הזה אין את המיומנות של הצחצוח ומומלץ לקחת כבר בגילאי 4-5 לבדיקת רופא ושיננית להדרכה מסודרת

ככה זה שהמקצוע הוא שיננית
  • מהשן הראשונה אצל כולם.

קניתי למיכל 2 מבשרות שיניים... אחד בחנות של שקל..... כן, שקל, ואחת בסופר פארם, ב 10 ש"ח.
    נתתי לה את האת של השקל כדי שתשחק איתה ותרגיש לבד....
    ואחר כך השתמשתי בשנייה.
    אם תראי אותה היום... היא עושה את התנועה של ציחצוח שיניים
  • האמת שלא הקפדנו מהשן הראשונה... בערך מגיל שנה וחצי-שנתיים (צמחו להם מאוד מאוחר. לאופק דין בגיל שנתיים היו בערך 6 שיניים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה