שתיית קפה בהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    עד לא מזמן נמנעתי מקפה או מכל מה שמכיל קפיאין בגלל ההנקה !
    פה ושם צרכתי קצת קפיאין אבל כמות מאוד קטנה.
    מאז שחזרתי לעבוד ובעיקר בחודשיים האחרונים אני שותה כוס קפה בבוקר לפעמים אפילו 2 במהלך היום (כמובן לא בערב כי אומרים שאם הם יונקים חלב אחרי קפיאין בערב הם לא ישנו טוב).
    קשה לי בלי ! הקפה ללא קפיאין לא מעורר
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

6 תגובות
עמוד 1
  • לא נורא בכלל, אפילו בהריון מותר לשתות 2-3 ספלים של נס קפה.
    אני לא הפסקתי לשתות קפה לא בהריון ולא בהנקה (אחרת הייתי מתמוטטת, יש לי לחץ דם מאוד נמוך והקפה עוזר לי לשמור עליו ברמה נורמלית

• שום דבר לא נורא -אם את לא רואה שינוי כלשהו בערות ושינה של בנך אז תמשיכי במה שמתאים לך
  • תראי, אני באופן אישי מהמחמירות.
    אני יודעת שהרבה מאד בנות יגידו לך שזה לא נורא ו"ביג דיל" וכו' וכו' אבל אני מרגישה שכשיש לי אחריות על הבריאות של אדם אחר, אני לא יכולה להרשות לעצמי לזלזל.
    זו הסיבה שהפסקתי לעשן מרגע שהחלטתי לנסות להיכנס להריון ולמרות שאני עדיין מפנטזת על סיגריות, אני יודעת שאני לא אגע בהן גם לא אחרי שהתינוק ייוולד כי הוא לא צריך לסבול מההרגלים המגונים שלי (הניקוטין נדבק לעור ולבגדים ועל עישון פאסיבי בכלל אין צורך להרחיב).

זו גם הסיבה שאני לא שותה משקאות דיאט וחוץ ממים וכוס מיץ חמוציות טבעי פעם ביום (כי זה מועיל למניעת דלקת בדרכי השתן), אני לא שותה שום משקה מסוכר אחר, בטח שלא דיאט שמכילים המון חומרים כימכלים.

את צריכה לחשוב על זה שההנקה לא רק מזינה את התינוק שלך, היא גם מה שבונה לו את המערכת החיסונית שתשרת אותו למשך כל החיים.
    הת**** שלך מאד חשובה לצורך בנייה של מנגנון ההגנה שלו והבריאות שלו כמבוגר.

אולי זה יעזור כדי בכל זאת להשתדל כמה שניתן להקפיד על הת****
  • מסכימה עם הנאמר מעליי
    אבל בכ"ז אני שותה כוס הפוך ביום
    לרדת לכוס מ-6 פעמים ביום
    it's very nice

אגב
    יש מארזי קפה של טסטרצוייס
    נטולי קפאין
    וטעימים להפליא
    ממליצה לעבור אליהם

• שימי לב שרק 1% מכמות הקפאין עוברת לחלב.. אז כוס שתיים ביום במיוחד אם לא צמוד להנקה לדעתי זה בסדר...

אני שותה בבוקר לאחר ההנקה הפוך חזק ובמהלך היום קניתי לי קפסולות של נטול קפאין.

• תודה בנות !
    לידר לגבי 1% אני יודעת , זה גם מה שנספג מהתרופות
    בזמנו כשילדתי והייתה לי דלקת מאוד חמורה בשד התחלתי לברר על זה ואז גיליתי על הנושא של 1%...בכל זאת זה טיפה מפריע לי! כמו שאמרתי חצי שנה ראשונה כמעט נמנעתי לחלוטין פשוט מאז שיצאתי לעבוד והיו לי לא מעט לילות שהוא בכה וישנתי לו טוב מאוד קשה לי בעבודה אז לפחות נס אחד בבוקר כשאני מגיעה אני חייבת להתעורר קצת !
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה