שלום בנות שאלה על המטומה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בעבר הרחוק הייתי מאוד פעילה כאן בפורום , ורק עכשיו הצלחתי למצוא את הסיסמה שלי , אז נעים מאוד אני אביבית

יש לי שאלה אם מישהי עברה או עוברת הריון עם המטומה , מתי נספגה אם בכלל ואיך זה השפיע על ההריון

אשמח לתגובות !
9 תגובות
עמוד 1

• אני מאחלת לך הריון תקין.

הסתקרנתי לדעת איפה ולמה יש המטומות בהריון ולא ענו לי, אז חיפשתי לבד לקרוא. נראה שזה ממש נפוץ, אז אל תדאגי מידי.

• היה לי בתחילת ההריון אבל נספג לבד
    [/center]
  • אביבית
  • רגע....אביבית - אמא של נעמה?????
    מזל טוב מאמי! שיהיה לך הריון תקין וקליל!

• רגע....אביבית - אמא של נעמה?????
    מזל טוב מאמי! שיהיה לך הריון תקין וקליל!

• לי היו המטומות בשלושת הריונות, היו דימומים קלים סביב שבוע 10 אבל כולם נספגו לבד. לפי המלצות רופאה נחתי מספר ימים, לא הרמתי דברים כבדים, כולל ילדים.
    בהצלחה!
  • ביבוש!! אין לי מושג אבל שיהיה קל ותקין!!!
  • ברוכה השבה והריון קל תקין
    לי היתה ונספגה עד שבוע 9+4

• היתה לחברה שלי, עם דימום מסיבי מאוד. היא היתה בשמירה עד שבוע 20 אם אני לא טועה. בסוף היא ילדה נסיך בריא במשקל 3700
    שיהיה המשך הריון קל, תקין, ארוך ומשעמם!
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה