-
אף אחת לא יודעת??????? הפורום הזה נהיה יבשששששששששששש................
-
אם כואבת לה הבטן היית רואה עוד דברים לא?
תעשי לה עיסוי תראי איך היא...
לפי דעתי זה בסדר שזה עוד לא מסודר...
-
היי מאמי
מה שלומך? מה שלום הילדים?
איך יהונתן מקבל את נויה?
איך את מסתדרת עם שניהם?
אני ממליצה לך לבדוק האם מדובר בגזים
כי אז רפקלס המציצה מאוד חזק
הם מחפשים למצוץ כי זה מרגיע אותם
ואולי בעצם היא בכלל לא רעבה וכאב הבטן רק מתחזק?
אני קראתי לא פעם בהקשר להנקה
שתינוק תמיד ישמח לקחת בקבוק
אפילו אם הוא שבע
(במיוחד אם מדובר בגזים)
לכן תנסי לבדוק האם היא באמת רעבה.
-
בהנקה אומרים גם אם זה גזים לתת לאכול כי החלב החם מרגיע קצת והם יונקים כמויות קטנות כל פעם..
בקבוק זה אחרת כי הכמויות שונות
אבל אם זה גזים בד״כ הם אדומים ומקפלים רגליים ואצל נמרוד זה בא בהתקפים -כלומר שיחק שיחק פתאום בכי והתקפלות נרגע משחק ושוב... אז הבחנתי שזה ככה
אם היא נרגעת בלי אוכל אולי זה לא רעב
-
מאמי לי היתה בדיוק אותה בעיה
זה נאוד קשה לדעת בגיל הזה אם זה רעב או משו אחר
אבל אני זוכרת - שגם הקנטצ'יק שלי ממש ממש ממש לא היה אוכל מסודר לא כתות ולא שעות בגיל הזה.
לפי דתעי פשוט אין חל סיבה לדאגה - תזרמי איתה...... :)
-
היה לי את זה עם מאי, היא סבלה מגזים וזה גרם לה לרצות למצוץ משהוא ואני לא הבנתי את זה וחשבתי שהיא רעבה אז הייתי נותנת לה בקבוק ולפעמים היא הייתה מקיאה מזה
פשוט תקפידי לתת לה כל 3 שעות ואם נראה לך שהיא רוצה לפני זה תנסי לתת מוצץ ולהקל עליה אם זה גזים
-
רן שלי היה אוכל כל שעתיים וחצי בין 60-90 ורק החל מגיל שלושה חודשים התחיל לשתות 120 במרווחים קצת יותר גדולים. לגבי הגזים לא עיה עוזר לו כלום,לא עיסוי ולא כלום עד שאמא שלי נתנה לו טיפה סימיקול נראה לי זה היה נקרא וזה עזר לו פלאים וגם הגזעם נעלמו מעצמם בהדרגה עד גיל שלושה חודשים בערך
-
זה בסדר. יש לי את זה ען הקטן שלי. לא הולכים לפי שעון אלא לפי צורך.
שני הגדולים שלי גם היו מדוייקים בזמנים וכמויות וזה הקטן שעוד מעט בן 4 חודשים רק עכשיו מתחילה שיגרה של זמנים וכמויות אבל עדיין לא תמיד ואין יום שהוא אוכל בדיוק כל 3 שעות ושני צדדים.
-
נראה לי שזה בסדר, אבל אני כן הייתי מנסה לסדר בשבילה קצת, כלומר אם היא בוכה לא להניח ישר שזה אוכל לנסות לסחוב לכיוון השעתיים וחצי שלוש בין כל ארוחה. כמובן אם היא ישנה לא להעיר...
איך הולך לך חוץ מזה?
-
תודה על העצות בנות
-
מסכימה עם מיטל.
-
אני לא יכולה לייעץ שום דבר כי אני רק הנקתי באותה תקופה כך שבהתחלה מן הסתם לא היה סדר יום כי חלב אם מתעכל מהר יותר ואז הגברת היתה רעבה במרווחים קצרים יותר...
אבל מה שמיטל וקרן כתבו נשמע לי הגיוני