שאלת אוכל שחשובה לי המון זמן כבר..... לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות

לאלעזר הלל יש כבר סדר יום קבוע , גם מבחינת ארוחות. (מסגרת של מעון-תינוקיה)
    הוא כבר אוכל הכל, פירות,ירקות, בשר, גבינות, טחינה, פחמימות . ... הדבר היחיד שהוא לא טעם זה המופלטה של חמותי
6 תגובות
עמוד 1
  • ע״פ הנחיות משרד הבריאות אפשר להחליף 2 ארוחות במקום בקבוק שזה פירות סביב9 וארוחת צהריים

מנסיון לא יכולה לעזור כי אין לי אבל הילדים של חברות היו גם ככה פירות בבוקר צהריים מרק/ בשר וכו׳ וכל השאר בקבוק

• זה לא רק הקלוריות שהוא צריך זה גם רכיבים תזונתיים, ויטמינים וכל זה...
    אז השאלה צריכה להיות האם הערכים התזונתיים של האוכל בגיל כזה יחליפו בקבוק.

אני מכירה רק את ההנחיה, כמו שלידר כתבה שבחצי שנה יש מקסימום 2 ארוחות של גדולים...

אז, אני לא יודעת מה להגיד לך חחח
    הוא אוכל טוב מאוד(!!!!!!) אוכל, זאת אומרת מבחינה מוטורית ותחושתית הוא סבבה עם אוכל רגיל... לא צריך "לאמן" אותו או להרגיל...אז הייתי ממשיכה להביא בקבוק עדיין...
    מחסור מזה לא יצא לו בטוח. זה גם יותר קל להכין לא? חחחח מאשר לבשל משהו..
    הייתי משאירה ככה בינתיים. (למרות שבטח רוצים להפתר מזה מהר בגלל העיניין הכספי?
  • לא יכולה לענות לך בדיוק
    כי אנלא זוכרת מה נתתי לנהוראי בגיל הזה
    אני זוכרת שמגיל 8 חודשים בערך התחלנו תפריט כוללני של כל אבות המזון
    כולל גבינות...

וסתם ככה בדרך
    התגעגעתי

• נראה לי מוקדם מידי להוריד בקבוק ולתת אוכל של גדולים, הוא זקוק לתוספי מזון שתמל

• תודה נשמות שלי :)
    שירוש אני גם מתגעגעת המון הלוואי ויכולתי להגיב יותר......
  • הנה כתבה שכדאי לך לקרוא

בניגוד להנחיות: 40% נותנים מוצקים מוקדם מדי

מקווה שזה עושה קצת סדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה