זה בסדר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה בסדר שילדים בגן חולקים אוכל? זה מקובל? או שהגננת אמורה לאסור זאת על הילדים?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
5 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון הם לא אמורים לחלוק באוכל בעיקר כי יש לכל מיני ילדים כל מיני רגישויות ואלרגיות אבל גם כמובן ע"מ שלא יווצר מקרה כפי שתיארת....
    כנראה באותה שנייה הסייעת הורידה רגע את העיניים משולחן האוכל....

• שאלתי את הגדולה והתשובה שלה הייתה שאסור לחלוק אוכל (כריך, ירקות, פירות) מותר לחלוק עוגיות, חטיפים וקורונפלקס.
    יתכן שאצל שקד הגננת לא ראתה שזה האוכל? בכל מקרה הייתי מדברת איתה וגם עם שקד, שאם מישהו לוקח לו מהאוכל (או כל דבר) שיגיד לגננת.

• תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • גם אני סבורה שאולי לא חשבו שזו ארוחת העשר שלו...

אצלנו לא מביאים עוגות או עוגיות לגן. הגננת מראש אוסרת.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מעצבן
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה