היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום אני נבדקת אצל הרופאה המקסימה שלי שליוותה אותי בהריון של רן שלי. עד עכשיו נובדקתי רק במיון נשים והיום אצלה.. בתקווה שהכל תקין,אנחנו נפתח היום מעקב הריון וכ״ו וסוף סוף אדע את גיל ההריון המדוייק והתאריך המשוער. יותר חשוב מהכל זה שנראה כבר דופק,אני צריכה להיות שבוע שישי עכשיו אז זה בסימן שאלה. יש כאלה שרואים אצליהם רק החל משבוע 7-8 ואצלי בהריון של רן ראו דופק בשבוע שישי.. אני סקרנית ולחוצה קצת אבל גם מתלהבת מעל הראש! חכו לעידכונים ותחזיקו אצבעות שהכל יהיה תקין (:
15 תגובות
עמוד 1
בהצלחה בבדיקה
בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
מאמי, אני בטוחה שהכל תקין! לא להלחץ בבקשה, גם אם לא תראי דופק היום. שיהיה המון בהצלחה ותעדכני!
בהצלחה!!!
בהצלחה רבה לא להילחץץץ לחשוב חיובי גם אם לא יראו דופק היום
היי בנות חזרתי מהביקה מודאגת יותר ממה שהייתי לפניה. בבדיקה הקודמת במיון נצפה שק הריון בגודל 6 מ״מ ובתוכו שק חלמון קטן. היום בבדיקה נצפה שק הריון ריק לגמרי. הרופאה אמרה שמוקדם לדעת אם ההריון התקדם או לא כי אולי זה הריון צעיר עדיין אבל לפי ערכי הבטא שהיתה לפני שבוע זה התאים לשבוע חמישי. בואו נגיד שעכשיו אני שבוע שישי. עם הבן הגדול שלי בשבוע שש כבר ראו עובר ודופק ובזה פעם רואים שק חלמון ופעם לא רואים כלום ): אני מיואשת ולא יודעת כבר מה לחשוב. היא ביקשה שאשוב לבדיקה שבוע הבא ואז יחליטו אם לעשות הפלה כי ההריון לא התפתח או שאולי יראו עובר בשבוע הבא. הגיוני שבשבוע שישי לא רואים עובר?
זה שהיה את החלמון ועכשיו אין זה דיי מוזר אבל!!!!!- לא נבדקת באותו מכשיר US!!. אולי של הרופאה פשוט מעפן יותר, ישן יותר...ואז הכל מאוד הגיוני..........
בכל מקרה, כמו שהרופאה אמרה, אי אפשר לדעת בינתיים שום דבר, צריך לבוא שוב...
המכשיר איתו בדקו לי היום זה המכשיר שאיתו בדקו לפני שבועיים כשהרופאה טענה שהרחם ריק לגמרי ובבית חולים ראו שק הריון!!!למה מפנים ישר להפלה אין לי מושג הרופאה אמרה שיש תרופה..כדור ממיס.. אבל מוקדם לדבר על חה טצריך להמתין שבוע ימים..
אצלי ראו דופק בשבוע 7-8 לדעתי שבוע 6 זה מוקדם מדיי לראות אם יש דופק חכי עוד שבוע ואז תלכי לרופא שתעשה אולטרסאונד ואני גם לא מבינה למה היא דיברה איתך ישר על ההפלה? כי אם חלילה אין דופק זה אמור ליפול לבד לא? בכל מקרה מאמי אני יודעת שזה קשה אבל תנסי להיות רגועה וכמו שאמרתי שבוע 6 זה מוקדם בשביל לראות דופק.
נסיכה לא שלא ראו דופק.. לא ראו קוטר עוברי,כאילו אין עובר בכלל. יש שק הריון ריק.. לפני קבוע ראו שק חלמון בתוך השק הריון והיום לא ראו כלום חוץ משק הריון ריק..
נראה לי ה us של הרופאה הזו על הפנים ... איך אצלה לא רואים כלום???
הלוואי והכל יהיה תקין
נו אז בטוח זה בגלל האולטרסאונד שלה....
אוף לוואי אבל אני כבר לא בטוחה בכלום ואני מבועסת רצח