הריון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני לא מבינה מה קורה לי! אני מתחרפנתתתת!!!
    דווקא כשהחיים שלי הכי הפוכים והכי לא מסודרים אני לא מפסיקה לחשוב ולחלום על הריון ועל הנקה ועל עוד תינוק.. וזה לא נורמלי משום בחינה שהיא! לא פיזית לא נפשית לא כלכלית , זה פשוט לא ריאלי.. אני כולה בת 22 כל החיים לפניי מאיפה נובע הלחץ הזה
6 תגובות
עמוד 1
  • אני
    shira

• אהובתי

• מכירה את המושג בייביי בום?
    שאחרי מלחמת העולם פתאום החלו להוולד מלא אנשים? (שנוצרו במלחמה...)
    כשהכל בלאגן, ורוצים לשרוד, זה מה שרוצים לעשות
  • לדעתי אין לאן למהר, מה גם שיש לך ילד.
    אני חושבת שכדאי שתשקיעי את האנרגיות בתקופה הקרובה בעצמך ובפיתוח והעשרה עצמית. כמובן, בנוסף להשקעה הרצופה בליעד.

כמו שכתבת, את צעירה מאוד.
    תבססי את עצמך בעבודה קבועה, תבני איזו תשתית כלכלית שתהיה קרקע יחסית בטוחה ואז...

בכל מקרה, זאת כמובן רק דעתי.
    מאחלת לך המון הצלחה בכל דרך שתבחרי

• תודה לכן יקירותיי כרגיל תומכות ומבינות
    ואלינור אני גם חושבת כמוך :)
    שמתי לב שהחשק הזה בא לי בעיקר כשהוא בגן .. חחחח כשהוא איתי בבית ואני מרגישה את הקושי שוב אני נוחתת חזרה למציאות
  • חושבת כמו אלינור .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה