השאלה הראשונה:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קודם כל תודה רבה על הברכות
18 תגובות
עמוד 1
  • אצלי זה לפני ואחרי ..
    לפני שהתחילו הגזים השכבתי על הגב כשהיא התחילה לסבול מגזים אז על הבטן וככה היא התרגלה וישנה רק ככה .. אמ אהפוך אותה באמצע היא תתעורר ..
    בהתחלה הייתי כל הזמן בודקת שהכל בסדר .. היום אני בכלל לא בודקת ( טוב היא כבר גדולה ...5 חודשים ...)
  • ישן על הגב.
    אבל לא היו לו גזים.
  • ישנה על הגב
    שהיא התחילה להתהפך ואז הייתה ישנה על הבטן

• כמו אורטל

• כמו אורטל ושירה
    shira

• השכבתי על הגב בלבד . מאד חרדה הייתי ...
    אם זה היה על הבטן אז רק בשעות שהיו ערים לידה .

הדעות תמיד מאד חלוקות לגבי זה

מצד אחד יש הנחיות מאד ברורות ויש סטטיסטיקות גבוהות של מוות בעריסה בשינה על הבטן
    ומצד שני יש עלכך כלכך הרבה תינוקות שישנים על הבטן ולא קורה ולא קרה כלום .. מה שגם בקורס עזרה ראשונה אפילו המדריך אומר להשכיב על הבטן

• מאמיייי לא ידעתי שילדת
    [/center]
  • תודה רבה רבה לכן
    מצטערת שלא מגיבה לשאר ההודעות
    ורק שואלת..
    ענבל הכל בסדר?
  • ישן על הבטן

• בהתחלה על הבטן ראיתי שזה ממש נעים לו והוא ישן רגוע יותר... הוא היה לידי והיה בייבי סנס
    בגיל חודש בעודי חופרת באינטרנט קראתי על שיטת העיטוף אז לקחתי בד טטרה גדול(1.20/1.20) ועטפתי אותו ושמתי על הגב והוא ממש אהב את זה זה גם מעולה לגזים
    לקראת גיל 3 חודשים הפסקתי כ ראיתי שהוא נאבק להוציא את היידים ושבועיים שלושה אחרי זה הנינג׳ה הקטן כבר התהפך אז אני שמה על הגב ובבוקר מוצאת אותו במגוון תנוחות...

• על הבטן

• אני ץמיד הנחתי אותו על הצד.
    גילגלתי מגבות כדי שיהיה לו תמיכה בגב ושלא יפול אחורה. אחרי חודשיים נתתי לו לישון על הגב על הבטן הוא לא הסכים בכלל.

• אני הייתי משכיבה על הגב אבל עם הטייה לצדדים כדי שלא יהיה לו ראש פלטה.. יש כרית קטנה משולשת כזאת ששמים לאורך הגוף טככה הילד שוכב על הגב עם נטייה לצד ולפעמים הייתי מוציאה את הכרית ומשכיבה ישר.
  • סבא שלי נפטר
    [/center]
  • ילדת??? לא מאמינההה
    פייס: ortal_hori

• כמו תמיד אין עליכן תודה:)
    ענבלי אני משתתפת בצערך
    אני יודעת בדיוק מה את מרגישה
    גם סבתא שלי נפתרה לפני חודשיים:(
    שלא תדעו צער ותהיו חזקים
  • השכבה על הבטן מאד חשובה להם.
    קודם כל זה הדבר הכי קרוב לתנוחה העוברית, שהם כל הזמן שואפים לחזור אליה.
    זה מה שמעניק להם תחושת ביטחון.
    שנית, זה מאד חשוב בגלל חיזוק חגורת הכתפיים.

הבעיה: זו תנוחה בעייתי ללא השגחה בשל סכנת ההיחנקות.
    לכן כן מומלץ להשכיב תינוק על הבטן אבל אך ורק כשהוא תחת השגחה.

• מזל טוב!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה