יווו אני בשוק ורותחת מעצבים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בצהריים התחלתי להקיא והקאתי דם. בעלי נלחץ ולקח אותי ישר למיון קפלן. בבוקר הייתי אצל הרופאה שלי בקופת חולים שביעסה אותי נורא כי אמרה שיש לי שק הריון ריק לגמרי אחרי שבבית חולים נצפה שק חלמון. בקיצור הגענו למיון נשים בקפלן ורופאה מקסימה קיבלה אותי אחרי המתנה ארוכה,עשתה לי אולטרסאונד וראו!!! במפורש שק חלמון ועובר קטן בגודל 0.3 ש״מפמפם״.. בדף שחרור היא כתבה שנצפה קוטב עוברי פלוס הד עוברי ספק דופק.. היא לא בטוחה שזה הדופק אבל יש תנועה וקשה לראות בוודאות.. אני עוד לא שבוע 6, אני בערך 5+4..
    ירד לי אבן מהלב ואני שמחה שבעלי התעקש על ביקור במיון.. כל כך שיחה שראו את העובר, לא מפסיקה להודות לאלוהים כי לפני הבדיקה כבר ממש התבעסתי..
19 תגובות
עמוד 1
  • אני מרגישה כלכך כועסת על הרופאה בקופת חולים שלא השקיעה אפילו שתי דקות מזמנה ובשלושים שניות קבעה שהשק ריק.. בבית חולים אמרו לי לא להאמין בהם יותר מדיי
  • מותק קודם כל טוב לשמוע שבמיון ראו שק חלמון ולגבי דופק 5+ נראה לי מוקדם מידי אז אולי עוד שבוע +

עצוב לי לשמוע על הרופאה במיוחד שכלכך פירגנת לה בהודעה הקודמת וציפית לפגוש אותה.
    שימשיך עגול ותקין

• וואי איזה סרט!!
    אני כ"כ שמחה בשבילך, טוב שהלכת למיון!
    תהיי אופטימית מאמי, תחשבי רק מחשבות חיוביות!

• אני בהלם!
  • כמו שכתבתי לך
    משהו ב us של הרופאה שלך לא בסדר !!!
    פעמיים זה כבר קרה לך איתההה
    אני מאד מקווה שהיא לא שולחת להפלות סתם בנות!!!!

שמחה בשבילך
    הכי חשוב שהכל תקין

וממה נובעת ההקאת דם?

• אוי איזה סיוט עכשיו חזרתי הביתה ישר למקלחת למיטה. לא שיחררו אותי הביתה ממיון נשים והתעקשו שאלך לכירורגי לבדוק למה אני מקיאה דם. עשו לי בשיקת זונדה לתוך הוושת אמאאאאא איזה בדיקה מגעילה ולא נעימה. הכניסו לי צינור ארוך דרך האף לוושת וזה גם כואב וגם לא נעים וחוסם את הקנה נשימה וקיבלתי התקף חוסר נשימה באמצע והתחלתי להקיא על עצמי פשוט סיוט התחלתי גם לבכות מהלחץ איזה דבר מפחיד. בסוף הבדיקה יצאה תקינה למרות שבזונדה ראו דם אבל הרופא אמר שזה כנראה בגלל שאני מקיאה אז נהיה פצע בוושת. פשוט סיוט ויום מעייף אני מתה לישון והעיקר שמחה שההריון מתפתח תקין תודה לאל.
    תודה לכולכן על התמיכה!
  • נו זה היה ברור שזה המכשיר אשם
  • תגידי, זו אותה רופאה שאז אמרה לך שאין כלום בשק?????!!!!!?????
    הגיע הזמן לשלוח אותה ללמוד פענוח אולטראסאונד או לחילופין להחליף מכשיר או לעשות בדיקת עיניים ובעיקר
    הגיע הזמן להעיף אותה הלאה!!!
  • לא זאת היתה רופאה אחרת ודווקא רופאה טובה,זאת שליוותה אותי גם בהריון הקודם שלי והיא מקסימה מטפלת בי מעל שבע שנים וגם אני הופתעתי מכל העניין. כנראה המכשיר שם לא משעו למרות שהוא נראה חדש..
  • קודם כל מזל טוב
    פייס: ortal_hori

• טוב שהלכת למיון אני מחזיקה לך מיליון
  • ווואו
    את לא מבינה כמה אני שמחה לקרוא!
    תראי מזה
    הרופאה כבר "חרצה" את גורלך
    מרגיז לדעת שיש קלות ראש כזאת.

שמחה שהכל בסדר ברוך ה'
    תחשבי רק טוב
    רק שעוברים סרט כזה מעריכים יותר ויותר
    תעדכני

• ווואו
    את לא מבינה כמה אני שמחה לקרוא!
    תראי מזה
    הרופאה כבר "חרצה" את גורלך
    מרגיז לדעת שיש קלות ראש כזאת.

שמחה שהכל בסדר ברוך ה'
    תחשבי רק טוב
    רק שעוברים סרט כזה מעריכים יותר ויותר
    תעדכני

• קודם כל, ב"ה שהתשובה תקינה...
    דבר שני, יכול להיות שהרופאה באמת לא ראתה כלום, כי בשבועות האלה זה עניין של שעות. פתאום יכולים לראות דופק, פתאום יכולים לראות שק..
    עד שבוע 8 בערך הדברים האלה באים בפתאומיות ואני יודעת את זה על אחותי.
    היא נבדקה בשבוע 6+2 בבי"ח ואמרו שלא רואים דופק ושלחו אותה ליום שלמחרת לקופ"ח לבדוק ושם ראו...
    אני באמת מקווה שזו הסיבה שהרופאה לא ראתה ולא כי באמת היא 'חיפפה' אותך...

• איך את מרגישה עכשיו?
  • איך שאני שמחה שמתברר
    שהריון מתפתח תקין מאחלת לך שימשיך ככה
    והכי חשוב תרגישי טוב איזה מלחיץ זהה
    [/center]
  • ב"ה שהכול בסדר. אייך את עכשו??

• תודה רבה הכל בסדר עכשיו תודה לאל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה