עוד שאלה בנות:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני משום מה תמיד נלחצת מכל דבר...
    לדוגמא: אם יעבור לידי כלב ( אני מפחדת מכלבים) אז אני ישר נלחצת ונבהלת
    וגם אני עצבנית
    יכול להיות שזה הורמונים ויכול להיות שלא...
    קיצר אני יכולה להבהל מכל שטות ולהלחץ
    וישר רצות לי סרטים בראש..
    מה עושים?
    זה יכול להזיק בהריון?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שרצוי כמה שפחות להיבהל בהריון ... תשתי כוס מים אחרי כל בהלה ..
  • תנסי להרגיע את עצמך עד כמה שזה אפשרי כי נפשית לא טוב לנו להיות במתח או להיות עצבניות. אני בפרנויה איומה על ההריון הזה. אפילו הרופאה בבית חולים אמרה לי ללמוד לוותר לעצמי על כל דאגה ולהניח את המחשבות השליליות בצד. את ניראת לי לחוצה כמוני כי יש לנו שאלות די דומות ואנחנו באותו שבוע הריון (: אז תפסיקי להילחץ כי כל הודעה שלך אני לוקחת אותה אישית חחחחחח
  • אני גם לחוצה כמוך ואפילו יותר וזה לא פגע בהריון הקודם שלי... פשוט סבלתי נורא כי הייתי בלחץ נונסטופ והאמת הוא יצא קצת עצבני וחסר סבלנות אבל זה יכול להיות גם תורשתי מהאבא :)
  • להירגע!
    כדאי לנשום עמוק ולא להגיע למצבים של פחד וחרדה ודופק לב מהיר ..
    גם בשבילך באופן אישי

• אני מנסה להירגע ופתאום אני מוצאת את עצמי עצבנית( אם סיבה או בלי סיבה)
    ובשניות אני יכולה להבהל.
    אני אנסה להיות יותר רגוע ולהימנע מכל זה עד כמה שאני אוכל
    רק שזה לא בשליטתי

תודה בנות
  • אני גם אתכן באותו שבוע (כמה ימים לכאן או לכאן...) ואצלי הנסיך/ה/ים מנסים אותי ואת בעלי (תקופה לא קלה) אני ממש עובדת על עצמי לא להתעצבן... בכל זאת בשביל עוד נסיך/ה שבדרך זה שווה....
  • תראי, העובר שלך מרגיש ה-כ-ל. ממש כל מה שאת מרגישה.
    את נבהלת - הוא נבהל.
    את עצבנית - הוא עצבני.
    את מאושרת - הוא מאושר.

הלמידה על העולם מתחילה כבר ברחם. דרכך הוא לומד האם העולם מקום מפחיד? האם הוא מקום בטוח? האם יש שפע בעולם? האם יש סכנת רעב?
    תעשי מה שאת צריכה כדי לשמור על עצמך רגועה. שתפי את בעלך, שיעזור לך בזה.
    זה מאד מאד חשוב וזה ממש בונה את האדם שהעובר שלך יהפוך להיות.

שיהיה המשך הריון תקין, בריא ורגוע
  • שווה למצוא לעצמך משהו שיעזור להרגע
    במיוחד בהריון, הלחץ לא בריא לך ולא להריון, וגם כמו שאמרו קודמותי, העובר מושפע ולומד ממך כבר ברחם
    ושנית, גם לאחר שיוולד, הילד מקבל מהאמא את הפחדים שלה וחבל...
    שיעבור הריון מלא ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה