שאלה בשביל חברה - קפלן או אסף הרופא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרוצה מקפלן אז המלצתי קפלן
    אבל לא מכירה את היולדות של אסף הרופא
    איך שם?
    היא מלוד

תודה לעונות

6 תגובות
עמוד 1
  • אני יילדתי לפני ארבע וחצי שנים באסף הרופא והיה אחלה,למרות שהיה מחסור בצוות כי היו המון לידות באותו לילה והמיילד שלי התחלק בין שתי יולדות אני ועוד מישהי והיה רץ כמו משוגע בין שני חדרים וזה היה קצת לא נעים אבל חוץ מזה היה סבבה לגמרי
  • רשמתי תגובה כמה דקות ארוכה והיא נעלמה
  • אני לא מכירה את קפלן,
    אבל אני מאוד מאוד מאוד הייתי מרוצה באסף הרופא

אני עבדתי בבורסה ברמת גן,
    וכל חודש תשיעי,
    היו לי 100 ש"ח בארנק כדי שאם ירדו לי המים או בצירים,
    יהיה לי כסף למונית לנסוע במונית לאסף הרופא.

הייתי בבדיקות באיכילוב והייתי מאושפזת בתל השומר,
    ועדיין -
    אין כמו אסף הרופא!!!
  • ילדתי בקפלן- הייתי מאוד מרוצה מהצוות הרפואי, אבל לא כל כך מרוצה מהמחלקה (כל מי שרוצה יכול להיכנס ולהפתיע אותך בכל שעה ביום- הם ממש לא מקפידים על שעות הביקור).

הייתי בסיור גם באסף הרופא וחדר הלידה יותר נחמד שם בהרבה.. אבל לא הייתי במחלקה, אז לא יודעת לגביה..

• שלושתןנולדו באסף הרופא. נהניתי לאללה
    פייס: ortal_hori

• תשובה קצרה - אם חברה שלך בעיניין של לידה טבעית, אז קפלן.
    אם לא - אסף הרופא, הם ידועים כבית חולים מתערב.
    כל אחת והעדפה שלה.
    אני מעדיפה את קפלן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה