-
תראי, לכל דבר שאת מספרת עליהם בנפרד אפשר למצוא תירוץ, אבל הכל ביחד... איך לומר? נשמע מסריח.
אני חושבת ששווה לך להתעניין בגנים אחרים. זה לא רגיל מה שאת מתארת. את אמורה להרגיש שהגן הוא המשפחה השנייה של אוריה. הגננת צריכה לאהוב אותה. אם זה לא קורה זה לא המקום בשבילכן.
-
טוב את חייבת לפתוח את הפה שלך
מדובר בילדה שלך
מה שלא מוצא חן בעינייך - תגידי , תסבירי , תלונני
את שותקת - הם מבינים שאת מסכימה
מה זה קשורה בעגלה???? למה??!??
מה זה קשוחה? תשאלי אותה איך היא אומרת לה לאכול .. מה הטון שלה ?
את חייבת לשאול שאלות ולהבין מה הולך שם
במיוחד שהיא לא מדברת .
אני לדןגמא אתן את אמילי של גן גן
שהיתה זורקת את הבקבוק לרצפה מיד אחרי ששותה .
הראתי לג'ני איך אני אומרת לה "לא"
בלי פחד ובלי לחשוש - כי ברור שאני גם שמה גבולות שההורים לא נמצאים
אז אני לא מתנהגת שונה .
למה אני אומרת לך את זה ? שתדעי איך שמים שם גבולות
מה זה קשוחה? איך היא נותנת לה לשתות?
-
אם היית אומרת לי שהילדה שלך מתחת לגיל שנה וקשרו אותה בעגלה אז הייתי אומרת לך שאולי היא לא היתה רגועה ונידנדו אותה קצת כדי להרגיע אבל במקרה של ילדה מעל גיל שנתיים זה כבר נשמע לי לא לעניין.. בעניין קשיחות,לצערי אין גן שלא מרימים קול על ילדים. עבדתי בארבעה גנים בחיי,גם פרטיים וגם נעמת וויצו ואני יכולה להבטיח לך שבכל גן צועקים ולפעמים זה נחוץ אבל כמובן שהכל צריך להיעשות בנורמה טובה ולא בהגזמה
-
קודם כל- לא לעבור על הנושאים האלה בשתיקה!
ללכת למנהלת הגן ןלדבר איתה עם הגננת.
ולאחר מס' ימים לעשות ביקורי פתע בגן!!!
ולא רק את, אלא גם בעלך\ סבים, סבתות וכו'.
ולעשות זאת כל פעם בזמנים שונים!
אם את רואה שהדברים חוזרים על עצמם- לעזוב מיד את הגן.
בהצלחה
-
זה מה שאני לא מבינה למה היא קשורה בעגלה?!
איך שנכנסתי לגן המטפלת אומרת בידיוק עכשיו שמתי אותה בעגלה ה כי הייתי אמורה לבוא לקחת אותה..
אבל למה?! למה שלא תחכה ביחד עם הילדים אחרים?!
בקשתי וגם התקשרתי להזכיר שהם יתנו ויזכירו לאוריה לשתות מים והיא בתגובה ״כמובן כמובן שהיא שותה״
אבל שאני באה לקחת אותה הבקבוק נשאר אותו דבר.
היא אומרת שאוריה לא אוכלת כלום בגן אז הייתה חייבת להיות איתה קשוחה שהיא תוכל והיא בסוף אכלה.
חשבתי כבר על האופציה לחפש לה גן אחר ואני חייבת שהגן יהיה לא רחוק מהבית כי אני לא ניידת.
הגן שהיא נמצאת עכשיו הוא במרחק רגלי של 20 דקות לכל כיוון.
-
טניה, למה שלא תחפשי גן אחר אבל גן עם מצלמות וידאו ? שתוכלי תמיד להתחבר ולבדוק מה קורה !!! במיוחד שילדה שלך עוד לא יכולה לספר לך כלום ... עד כמה שאני יודעת כל התיעודים של מצלמות גם נשמרים לזמן מה וככה גגנות גם חושבית פעמים לפני שעושות דברים לא מקובלים ... וגם ביקורי פתע זה דבר נהדר במיוחד עם זה כל פעם קרוב משפחה אחר שהם לא מכירים ..
-
את חוזרת על דברייך ...
את פשוט צריכה לעשות עם זה משהו ..
או להתלונן בפניהם או להוציא אותה ..
אין לך הרבה ברירות....
כי זה שתלונני פה - לא יעזור ...
-
מהההההההההה?!?!?! סללליייחחחההה???
למה היא אמורה להיות בעגלה ולחכות לך?? למה שלא תהיה עם יתר הילדים???
-
אני עם הבנות
תתחילי לדבר בטון אחר....
-
אולי זה לא כל כך יפה אך לחברה שלי זה עזר לקבל החלטה - היא שמה מכשיר שמקליט בעגלה (כך שלא רואים איתו כמובן) וגילתה לעצמה הרבה דברים חדשים ומגעילים אחרי ששמעה את ההקלטה .. אולי שווה לנסות
-
ליידי
זה בניגוד לחוק להקליט או לצלם ללא ידיעה
-
להתרעם על ההתנהגות שלהם בדיעבד זה לא מספיק, גם לשתף כאן זה לא מספיק
את אמא של אוריה, את הגב שלה ואת זו שצריכה להגן עליה ולהיות השגרירה שלה מול אחרים
אם את רואה שההתנהלות בגן לא נראית לך - תדברי, תעירי להם!
ואם המצב לא משתנה תמצאי גן אחר!
-
מסכימה עם ליידי
פייס: ortal_hori