היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה לי חלום שההאקרים מפילים גם את המחשוב של בנק לאומי ומוחקים את החשבון שלי והכל נעלם החובות המינוס הכללללללללל איזה חלום טוב זה היה רציתי לבכות כשהתעוררתי
13 תגובות
עמוד 1
אינשאאאאאלה!!!!!!!! שכל החובות, המשכנתאות, כל המינוסים! החובות! ואז יכריזו ברחובותיה של עיר: "עם ישראל, המדינה מוותרת לכם על כל החובות! מהיום- רק פלוסים" ואוווו חלום
i wish
חחחח זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשדיברו על ההאקרים. בשבת דיברנו על זה שאולי הם יכנסו לאתר של בנק הפועלים וימחקו את המשכנתא... לא שווה להם להתעסק עם אזרחי ישראל אולי ל120 אנשים
125 (עם 5 טייקונים)
הלוואי
אין לי בעיה שהכל ****ק, אבל עד החיסכון!!!
ממש לא כדאי לי
חחח אמן כן יהי רצון
עם גם בנק טפחות (משכנתא) ובנק יהב (עו"ש) היו שותפים ל"נפילה" אני בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.. גם אני בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד