היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בנות. בסופ"ש בעלי ואני שכבנו יום אחרי יום בפעם השניה היו לי כאבי חזקים בבטן התחתונה הוא היה מעליי ופחדתי שאולי נשען עליי או משהו.....
אני נורא מפחדת מעניין הסקס בזמן הריון על אף שגם הרופאה וגם האחות אמרו שזה מותר והכל בסדר.
מישהי מצליחה להנות מהסקס בזמן ההריון ?
שבוע מוצלח ונעים לכולכן
8 תגובות
עמוד 1
בעיקרון אין מה לדאוג בעניין קיום יחסי מין בהריון.. זה לא יכול לפגוע בעובר.. הכאבים בבטן התחתונה יכולים לנבוע מהתרחבות הרחם ולאו דווקא בגלל הסקס
זה נשמע כמו כאבים של התקופה הראשונה בהריון. היו לי גם, לא בהכרח מסקס יכול להיות שהתנועה על הבטן שלך עם המשקל עוררה את הכאב, לא חושבת שיש לך מה לדאוג אבל זה בהחלט לא נעים.. אז תשנו תנוחה
הכאבים לא נראים לי קשורים לסקס... את בהתחלת ההריון אז הרחם עדיין גודלת ומתרחבת.. סקס בהריון אמור להיות בטוח כי העובר כ"כ קטן ומוגן שם בפנים, אבל אני מבינה את הפחד שלך.. גם אני הייתי בסרטים אחרי כל פעם
תהני! כל עוד זה לא כאבים קיצוניים אין איסור
אני דווקא חושבת כמו הבנות
אין מניעה ליחסים אם הרופא לא אסר, בכל אופן יש תנוחות שלא מכבידים על הבטן, זה הזמן לנסות אותם
אם הכל תקין, אין סיבה להמנע מסקס, זה לא מזיק לעובר. מה שהרגשת זה ההתרחבות של הרחם וזה נורמלי בשבוע שלך. נצלי את הימים שהבטן עוד קטנה יחסית ולא מפריעה, כי זה הולך ונהיה יותר קשה.. רוב התנוחות כבר לא נוחות לי עכשיו, אני מרגישה כמו בול עץ במיטה