מתי אני אמורה לקבל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שתיתי איקקלומין ללא מעקב רציני ועכשיו אני לא יודעת מתי בייצתי ואם כבר בייצתי, אולי אתן מכירות את השפעת האיקקלומין..
    קיבלתי ב18.3 וסת אחרונה, התחלתי לשתות ביום החמישי למחזור ב22.3 , 50 מ״ג עד ל26.3 כולל..
    ב31.3 עשיתי אולטרסאונד אחרון ועדיין לא היה ביוץ.. מתי אני אמורה לקבל??
    ללא איקקלומין הייתי אמורה לקבל ב- 11.4..
6 תגובות
עמוד 1
  • האיקוקלמין תפקידו (כשזה עובד) להביא/לזרז ביוץ. הוא לא אמור להשפיע על המחזור לפי מה שידוע לי
    אצלי הווסת לא סדירה ותמיד אחרי איקוקלמין הייתי צריכה לקחת כדורי פרוברה כדי לקבל מחזור.
    מאחלת לך הצלחה רבה והלוואי שכבר החודש תזכי בשחפץ לבך
  • תודה פאולה חמודה! מאחלת לך אותו דבר!
    לפי המחזור שלי הייתי צריכה לבייץ כבר 28.3
    ולפני ה2.4 בוודאות לא היה ביוץ,
    גם הרופא שלי ציין שעם איקקלומין זה קצת שונה..
    כי ניסיתי לחשב לידו מתי מחזור הבא..
    מחר יש לי תור אליו.. אולי הוא ידע להגיד לי..
  • אני יודעת מחברות שלקחו שהמחזור איחר מעט (יום יומיים) אבל זה לא אמור להשפיע, זה שלא היה ביוץ באותו יום לא אומר שלא היה ביוץ למחרת בבוקר....

• תודה ג׳סי, נקווה שבכלל לא יגיע..
    פשוט מוזר שהביוץ איחר לפחות ב5 יום כנראה גם הוסת תאחר ככה..
    נראה מה הרופא יגיד היום..
    אני לא יודעת מתי לעשות בדיקה.. נראה לי אעשה אחרי 30 יום..
  • אמרת שב-31.03 היה US האחרון ועדיין לא היה ביוץ, אז איך את יודעת שב-02.04 בוודאות לא בייצת?
  • היו לי כאבים דומים לכאבי מחזור 2.4 והתחזקו ב3.4 אז אני משערת שהביוץ היה אז..
    אבל במצב רגיל הביוץ היה צריך להיות ב28.3, כך שזה דחה את הביוץ לפחות ב-5 יום..
    מעצבן שאני עכשיו לא יודעת מתי לצפות למחזור.. אבל ליתר ביטחון אני אקח מקס׳ מרווח ואניח שהיה ביוץ ב3.4 ..
    אולי הרופא יאמר לי אחרת היום..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה