שאלה על תרומה בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בגדים שנשארו לי של בנים, כמה זוגות נעליים במצב טוב, איפה אפשר לתרום את זה?
    בכלל, פתאום נזכרתי.. מה קרה להתרמה הזאת שללהדליק נורה בדגל העצמאות כל שנה? לא ראיתי שום דבר שקשור לזה בטי וי.. זה עדיין קיים?
    בריאות ואהבה!
6 תגובות
עמוד 1
  • צריך להיות בכל עיר כמעט מתקן ששמים בו בגדים לתרומה.
    אני לא יודעת מאיפה את, אני יודעת שיש בצומת בילו, באור יהודה ובחדרה... צריך לבדוק איפה עוד
    נראה לי שאפשר גם ללכת למקומות כמו חבד או בתי תמחוי ולשים שם

• תפרסמי באתר אגורה יחטפו את זה מהר
  • תנסי במעונות של נעמ"ת..
    לגבי דגל ישראל בעזריאלי גם אני לא ראיתי, לדעתי יהיה משהו השנה גם, אחרי יום השואה כמובן...
  • אנחנו תורמים בגדים, נעליים וכו'.. בויצו.
  • אני תמיד מפרסמת באתר אגורה. מלא צריכים וזה כייף לתרום
    פייס: ortal_hori

• את יכולה לתרום בויצ"ו, באתר אגורה, גם ביד 2 יש אופציה לדברים למסירה. לגבי התרומה של דגל האורות, גם אני בררתי על זה והשנה התרומה לעמותת עלם נעשית על ידי מעגלים לטובה, אם נגיד קנית באגורות דרך כרטיס אשראי הסכום מתעגל כלפי מעלה ונתרם לעמותה...זה יוצא משהו כמו 3-4 שקלים בחודש ממש סכום מזערי ומבחינתי הפעילות של העמותה הזו כל כך חשובה בטיפול בבני הנוער האבודים האלו שאני מוכנה ל"השקיע" את הסכום הזה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה