היה לי ממש קשה לעשות את זה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בימי ראשון יש לילדים חוג תנועה שהם מאוד אוהבים, יחד עם ההורים

מתחת לחוג יש סופר ואמרתי להם שאנחנו נכנס קודם לסופר כדי לקנות פירות וירקות לגן (הם רגילים לבוא איתי...)

הם התנהגו כ"כ לא יפה
11 תגובות
עמוד 1
  • אצלינו בדרך לחוג יש חנות של שקל,
    בשבוע שעבר הם לא התנהגו יפה, ולא נכנסנו לחנות,
    רותם לקחה את זה מאוד קשה, ובכתה המון
    אבל צריך להעמיד גבולות למרות הקושי....
    אני מבינה אותך, זה לא קל...

• טוב עשית, למרות הקושי בפעם הבאה ילמדו.
    כמו שאמרת, חייבים להציב גבולות.
  • עשית ופעלת נכון אני בטוחה שבפעם הבאה הם יזכרו מה היה וידעו איך לפעול

• אני גם חושבת שפעלת נכון. אבל כדי לא להרגיש ככה אולי כדאי לא להעמיד את עצמכם במבחנים כאלה מראש ז"א, לא להכנס לסופר... אבל בלי ספק זה היה צעד נכון
  • זה כואב, אין ספק אבל אין ברירה...
    בפעם הבאה הם לא ינסו...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • אני פארשית ברגע שהן מתחילות לבכות אני נשברת
    פייס: ortal_hori

• עשית את הדבר הנכון!
    בעבר עשיתי את זה גם, כאב לי מאד, אבל היה שווה.
    רק ככה הם ילמדו, הגבולות הם לטובתם ולטובתנו.
  • עשית את הדבר הנכון

• שנה שעברה הייתי לוקחת אותם כמעט כל יום רביעי לעשות קניות לגן והיה ממש בסדר. היא ישבה מקדימה (איפה שהילדים הקטנים) הוא בתוך העגלה והם עוזרים לי.... בדר"כ באגט משתיק אותם עד הקופה.

השנה יש להם יותר חוגים אז אני חייבת לעשות את זה בבוקר החופשי שלי.

למעט פעמים בודדות שאני חייבת משהו לגן והולכת לסופר ליד הבית, ואז זה בלי עגלה ובלי כלום.... בגלל זה הם הרשו לעצמם להשתולל ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה