שאלה על צירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    מכיוון שזה הריון ראשון שלי אני מתנצלת מראש על השאלה הטיפשית:/ אבל הבנתי כשיש צירים הם מקרינים על הרגל ועל הגב. מישהי חוותה כאבים ברגליים? לאיזה חלק ברגל הכאב מקרין? אני בשבוע 28+6 ומוקדם לדבר על צירים אבל יש לי לעיתים כאבים בירך ובגב והתקשות של הבטן. הבחינו שיש לי צירי איקס ברקסטון משהו... אבל בכל זאת שאני אדע:) משהי חוותה כאב כזה?

Liri27
4 תגובות
עמוד 1
  • כאבים בברכיים יכולים להיות מכמה סיבות שקשורות ללחץ על החוליות בגלל המשקל של הגוף והבטן בעיקר ולא תמיד זה קשור לצירים נההתקשויות של הבטן זה הברקסטונים כנראה,שזה צירים קטנים שלא מפתחים לידה אבל הם מכינים את הרחם ללידה. זה כמו מנגנון טבעי של הגוף. צירונים כאלה יכולים להיות גם בגלל התייבשות של הגוף כי אולי את לא שותה מספיק. בדרך כלל שתיה מרובה ושכיבה עם רגליים מורמות מאט משפרת את ההרגשה.
    כאבי צירים היו אצלי בהתחלה בגב הרגשתמ ממש כאבים מתחת לצלעות ולחץ שמופעל על הירכיים והבטן התחתונה כאילו עושים לי בדיקת לחץ גם עם המכשיר הזה ששמים סביב היד והוא מתנפח ולוחץ.. הלחצים שהיו לי ממש הזכירו את ההרגשה ואז הכאבים התגברו ועברו לחלק עליון של הבטן מתחת לצלעות ועד הגב התחתון מלא זוכרת שהרגשתי משהו מיוחד ברגליים..
    יש לך עוד זמן עד הלידה אז אל תילחצי ותשמרי על עצמך..
  • תודה על השיתוף:) אני ממש בחרדות וכל הזמן מתעסקת באיך מרגישים צירים כדאי שאני יפסיק:/

Liri27
  • תראי .. בעקרון ובגדול כל אחת חווה צירים אחרת ..
    יש כאלה שהרגישו כמו כאבי מחזור יש כאלה שהרגישו כמו קלקול קיבה
    יש עם הקרנה לרגל שמאל יש בלי הקרנה בכלל
    יש בנות שהרגישו טבעת מתהדקת בצוואר בשעת ציר - קשיי נשימה ...
    ויש כאלה שהרגישו כאב קל ואפילו לא ידעו שזה ציר .

בגדול בגדול
    אומרים שמרגישים התקשות בבטן +כאבי גב+ הקרנה לרגל שמאל
    וזה בא והולך כל כמה דקות.
    לא עובר במנוחה והכאבים מתגברים משעה לשעה .
    שזה הקטע הכי חשוב שמפריד בין צירונים , לצירי ברקסטון , לצירי לידה .
    זה שזה לא עובר ולהיפך - מתגבר.
    כשהזמנים בין כאב לכאב מתקצר , נניח 5-6-7-8 דקות ... אלו צירים שצריכים לבדוק בביהח ...

• טוב לדעת. תודה.

Liri27
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה