החסרתי 2 פעימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שחר יצא עם חבר לרכב על אופניים והתחיל להחשיך והוא עוד לא חזר
15 תגובות
עמוד 1
  • עושה ספורט מגיל צעיר

• באמת מלחיץ
  • סחטיין על האומץ...
    לא הייתי מעזה בחיים! זה ככ מפחיד, גם באור יום...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • מאוד מלחיץ! והאמת נראה לי קצת מסוכן שהם רוכבים לבד... אין להם כבישים לחצות?

כל הדרך היא ישרה על המדרכה?

יש מאפיינים קוגנטיביים (קושי בבחירת מסלול בטוח, קושי בהערכת זמן, קושי בזיהוי מקומות מסוכנים ועוד...) מאפיינים מוטוריים פיזיים (שדה ראייה מוגבל, חוש שמיעה לא מפותח מבחינת סינון רעשים ועוד..) ומאפיינים רגשיים חברתיים (הסחת דעת בקלות, חוסר שימת לב, חוסר מודעות והבנה של סכנות ועוד...) הקשורים להתנהגות בכביש ונראה לי אישית קצת מסוכן לתת להם לרכב לבד
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אנחנו גרים במושב. מי שלא גר אף פעם במושב לא יבין את ההתנהלות... אין פה אפילו מדרכות בכל הכבישים.
    ולמרות זאת, למרות שגם אני הייתי ילדת רחוב בגיל הזה, אחרי שהוא חזר וסיפר לי לאן הם נסעו עשיתי חושבים שוב והחלטתי שהוא בכ"ז עוד קטן מידי. לא יודעת אם אתן לו שוב ליסוע כך אף על פי שכל החברים שלו בגיל הזה רוכבים לבד. הדבר שהלחיץ אותי בעיקר זה שהוא אמר לי שהם נסעו עד בית של איזו ילדה שזה יחסית רחוק ואז התחלתי לחשוב שהם עלולים גם ליסוע בפרדסים (סביב הכפר) וזה כבר מסוכן בגיל כזה. למרות שהוא מכיר את הפרדסים מעולה והיה שם המון פעמים אבל הוא עדיין קטן.
    הוא חזר פשוט מאושר.... ופעם הבאה אני אחשוב פעמיים אם לתת לו לרכב ככה רק כי אני לא סומכת על החבר (ההוא עם הקסדה) הוא ילד נורא שובב.

ב"ה שנגמר ככה

• איזה חכם הוא
    פייס: ortal_hori

• איזה כייף לשחר! נטול עכבות, נטול פחדים, חופשי ומאושר להנות ממה שיש לעולם הזה להציע לו
  • כיף לו,
    אנחנו גרים ביישוב, ולמרות שכל הילדים רוכבים לבד, אני לא מרשה.
    לפעמים אני ממש מרגישה רע עם זה, אבל אני לא מסוגלת לשחרר.
    אני לא מרשה לו אפילו ללכת לבד לגינה.
    אומנם הגזמה אבל ככה אני....ואני ממש מקנאה בכל האמהות שמסוגלות לשלוח בלי דאגות.
  • אמאלה

• נגה, למה זעזע אותך? אלה מאפיינים שמתבשלים לקראת גיל 8-9 ולכן א אפשר לחצות את הכביש...

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• לא יודעת תיארת את זה בצורה כזו שממש נבהלתי

• כל הכבוד לשחר
  • אתמול אחרי שהוא הלחיץ אותי עשינו ישור קו והחלטנו שאני מאפשרת לו ליסוע עם חבר עד המגרש ואז הם משחקים רק במגרש (מגרש כדורסל) אבל מסתבר שאחרי שהם היו במגרש הם המשיכו ליסוע בכל הכפר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה