מה עושים?! שאלת פינוק/חינוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו קצת בבעיה
    אלעזר הלל פשוט לא מסוגל להירדם לבד במיטה. כל פעם שאנחנו שמים אותו הוא בוכה , רוצה שאני ארים אותו
    אתמול שמתי אותו והוא היה ככ עייף שהוא בכה קצת ונירדם לב,ד נדיר.
    לפני איזה שבועיים שלוש התחלנו להרגיל אותו שכשהוא בוכה סתם אפילו בעגלה אנחנו לא מזנקים אחרי 10 שניות, שלא יתרגל ויהיה ממש ממש מפונק...... אבל זה ממש קשה. לשמוע אותו בוכה ולא ללכת....... לאט לאט זה עוזר נראה לי אנחנו מדברים איתו והוא שומע אותנו
    הוא יכול לשחק עם עצמו על המשטח פעילות עם הצעצועים ולא לבכות
    אבל לגביי הלילה אני לא רואה את האור בקצה המנהרה . הוא כל יום נירדם עליי (אם עם בקבקוק שהוא מסיים לאכול)

מה אתן אומרות? זה עוד מוקדם? הוא עוד קטן מידי?....... ללכת ישר ולהרים אותו שהוא בוכה? או לתת לו להתרגל להרדם לבד? (שהוא באמת שבע ושמתי לו טי ג'ל... והכל בסדר) ?

לפני כמה ימים הוא התחיל לעמוד עמידת שש ולהעביר משקל קדימה אחורה כזה....... בית משוגעיםםםםםםםםםם
9 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי עדיין מוקדם מידי להרגיל אותו לישון לבד. הוא עוד בגיל שזקוק מאד למגע
  • אצל נמרוד אנחנו למדנו להבדיל בין 2 סוגי בכי כשהוא עייף האחד שהוא מונוטוני דיי מעצבן אבל זה לא באמת בכי ככה הוא מרגיע את עצמו ונרדם, השני ממש בכי קורע לב אם זה הבכי הראשון אנחנו נותנים לו דקה שתיים בלי שיראה אותנו מקסימום עומדים בקצה החדר ולוחשים ששששששש והוא בד״כ נרדם. ברגע שזה השני אני מרימה מיד הוא נרגע ואני מחזירה למיטה הבכי השני מגיע אחרי הראשון במידה והוא לא הצליח להרגיע את עצמו/לתפוס אצבע/ מוצץ או חיתול שהוא אוהב להרדם איתו.

בהתחלה אבי אמר לי בואי נחכה כמה דק׳ בבכי השני גם והוא ירגע לבד.. אני אישית לא מסכימה לשיטה הזו.. לא מתאים לי שהוא יבכה כי לדעתי אם הוא מגיע מניסיון הרגעה לממש בכי הוא לא מצליח וצריך לעזור לו..

בכל מקרה בהצלחה! ויש מלא שיטות .. תלכי עם זו שהכי מתאימה לכם

• תנסי במיטה לא להרים אלא לטפוח על הגב או לנדנד אותו

אבל אולי שיניים??

• גולי אני משאירה במיטה וטופחת קלות או שמלטפת אותו, זה לא כזה עוזר, הוא חייב שאני ארים אותו.

ולידרי אני מבדילה בין סוגי הבכי שלו... פשוט גם אם זה בכי של "תרימי אותי" אני פשוט לא נותנת לו לבכות יותר מכמה דקות......
  • אני בעד של להרגיל למה שרוצים שיהיה מההתחלה
    פייס: ortal_hori

• ממש לא מוקדם מעכשיו תרגילו אותו לאט לאט
    קודם כל לעמוד מולו וללחוש ולאט לאט לצאת מהחדר בצעדים קטנים
    עד שהוא כבר לא יראה אתכם בשדה בראייה שלו ולבסוף תעמידי מחוץ לדלת במידה
    והוא בוכה תמשיכי לדבר איתו כד שירגע.
    תאיר ישנה לבד לבד עד גיל 9 חודשים כשהיא נגמלה מהמוצץ פשוט לא הייתה מוכנה
    להירדם לבד!! הייתי שוכבת לידה על מזרן פעילות ומחזיקה לה את היד עד שהייתה נרדמת
    [/center]
  • אני חושבת שזה ה-זמן להתחיל להקנות לו הרגלים נכונים..

עם שקד היתה לי גם ממש בעיה עם השינה- הוא היה נרדם רק בנדנודים ומתעורר הרבה פעמים בלילה..

מה שעשיתי- כדי לא לגרום למעבר חד מידי מהירדמות על הידיים להירדמות עצמאית- זה הורדתי את המעקה של המיטה ואחרי טקס שינה הנחתי את שקד במיטה שלו.

אחרי כמה דקות הוא היה מתחיל כמובן לבכות. הייתי מחבקת ומנשקת אותו בתוך המיטה, אבל מבלי להרים אותו בכלל (לא מתחברת לשיטה של "הרם הורד"). הייתי ממש נשכבת לידו עם פלג הגוף העליון שלי ונותנת לו להרגיש שאני לידו..

הייתי אומרת לו שאני יודעת שקשה לו להירדם לבד ושהוא מאוד עייף, אבל זה לטובתו וכו'..

בהתחלה זה לקח בערך 40 דקות עד שהוא נרדם ולאט לאט זה ירד..

בסוף הוא היה נרדם במיטה שלו ולא על הידיים

• טולטול אני מבינה אותך שקשה לך מאווווד כל העניין הזה גם אני הייתי שם אבל לפי דעתי זה עוד לא הגיל הוא עוד דיי קטן תמשיכי לגשת אליו כשהוא ״קורא״ לך אבל לא כשהוא ממלמל לעצמו או משחק עם עצמו אלא רק כשהוא בוכה..
    אני למשל שמה את ליעד בחדר והולכת לעיסוקיי ומדי פעם אם הוא בוכה אני נכנסת לחדר מרימה לוחשת לו באוזן שהוא גדול ואני סומכת עליו שיירדם לבד.. זה עובד
  • אין לי עוד יותר מידי עצות אלה לאחל בהצלחה זה א קל אבל ברגע שמתחילים בדרך חשוב להיות עיקבים ואסרטיבים וזה יעבוד בהנחה שזה פינוק... וכן גן אני בדעה של לגשת לחבק ולהוריד ושוב ושב עד שיבין ולא להשאיר לבד..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה