העמסת סוכר 50 גרם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי את הבדיקה ועכשיו ראיתי את התוצאה דרך האתר של קופת חולים.
    יצא לי 139
    צריך רק לחייך!
7 תגובות
עמוד 1
  • ומה הנורמה המקובלת? אני מקווה שלא תצטרכי..

• מתוצאה של 140 צריך לעשות העמסת סוכר של 100 גרם
    צריך רק לחייך!
  • התייעצתי עם רופא משפחה והוא הציע שאני יחזור על הבדיקה של 50 גרם סוכר בעוד שבועיים.
    בהריונות הקודמים לא היה לי סכרת. רק אמר לי להמעיט במתוקים, אבל לא לגמריי בגלל ההריון
    צריך רק לחייך!
  • בהעמסה 50 יצא לי 142...
    עשיתי אחרי זה את ה100 וברוך השם הכל יצא תקין, כל ארבעת הערכים
    מוזרה בעיני הבדיקה של ה50, כי עושים אותה שלא בצום, אחרי ארוחת בוקר (אכלתי יוגורט עם תותים) ופחות מעשרים דקות אחרי זה כבר הייתי בקופה... אז זה משפיע מן הסתם על רמת הסוכר בדם
    בכל מקרה אל תלחצי, נכון שהבדיקה לא נעימה, אבל בהחלט אפשרי שבבדיקה של ה100 הכל יהיה תקין. בעזרת השם
  • בהצלחה ומקווה שיצא 50 שוב ויצא תקין
  • תודה דובונית
    צריך רק לחייך!
  • איזה יופי שהוא אמר לך לחזור על החמישים... כייצא לך נורא גבולי!

פאולה- הבדיקה של החמישים היא באמת רק סקר. רק בדיקת מאה אומרת יש או אין סכרת הריון.
    לוקחים בחשבון שאם הגוף שלך לא יכול להתמודד עם חמישים גרם פתאום וגם עם ארוחת בוקר
    כנראה שאת בסיכון... אז זה דיי הגיוני... למרות שסיכון לא וודאי בכלל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה