פשוט עצוב לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לראות את סבתי במצב כזה.. קחושה ורזה בקושי מסוגלת לרדת מהמיטה ..

עד לפני שנה היא עוד עמדה על הרגליים בכל פעם שבאנו לבקר הריחו את הבישולים שלה מקצה הרחוב! הייתה באה אלינו למרות נסיעה של6 שעות ויוצאת מהרכב מתוקתקת (יקה עד הסוף) מגוהצת והכל במקום.

היא עברה כלכך הרבה בחיים כולל את אושוויץ ואת מנגלה ימח שמו ואת כל החרא שהוא הזריק/מרח/והאכיל! כלכך מגיע לה שיבה טובה ונחת.
    היא אומנם כבר בת 92 וקושי בראייה בשמיעה מובן לי ואכן הגיל עושה את שלו אבל למה לגרום לה בשנותיה/חודשיה או ימיה האחרונים גם סבל וכאבים בלתי פוסקים!

זה עצוב לומר אבל נדמה שממש החזיקה מעמד עד ללידה בכדי לראות את נמרוד ( הנין הראשון שלה) ואחרי זה פשוט הכל בא בבת אחת.

סליחה על החפירה הייתי צריכה להוציא

9 תגובות
עמוד 1
  • כ״כ מבינה אותך
    זה נורא

• באמת יכול להיות שהיא חיכתה לו... איזה יופי שהיא זכתה לראות את הנין שלה
    92 זה גיל מאודדד מאודדדד מכובד
    כל כך קשה להיפרד

• פייס: ortal_hori

• אני ממש מבינה אותך
    [/center]
  • שולחת לך

• קשה עד מאוד
  • ריגשת אותי מאד!!!

תנסי להסתכל על מה שהספיקה בחייה, במיוחד היום!
    היא שרדה את התופת, עלתה ארצה, הקימה משפחה- ילדים, נכדים, נין!!!! זה כל כך הרבה!!!!

צר לי על כך שהיא סובלת ומאחלת לה נחת בשנותיה הנותרות ולך אני מאחלת שתצליחי לנצל כל רגע איתה.

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • תודה בנות הייתי צריכה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה