Vod yes - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהוט יש אפשרות להזמין סדרה ושזה נגמר זה ישר חוזר לפרקים הנוספים ככה שאני עוברת לפרק ישר.

ביאס אני לא מבינה למה כשסדרה נגמרת אני צריכה שוב להכנס לויאודי לחפש את הסדרה רק כדי לראות את הפרק הבא.

אבל!!!! איזה יום נועם שיחק עם השלט והוא ישר חזר לאותה הסדרה ועבר לפרק הבא ואני פשוט השתגעתי!!! וניסיתי להבין איך הוא עשה את זה.
    עזרה?

7 תגובות
עמוד 1
  • וואלה בתור עובדת במחלקת שימור בהוט כבר למעלה משנתיים אין לי מושגגגגגגגגגגגגגגגג חחחח
  • טלי את בשימור באמת??? אני בתמיכה הטכנית
    [/center]
  • אשמח לשמוע

• פשוט מאוד..
    כשמסיימים לראות את הפרק אז לוחצים על הלחצן של "סטופ" ואז זה ישר חוזר לתפריט של כל הפרקים שממנו הזמנתם את הפרק..\תנסו :)
    בדרך כלל לוחצים על "חזור" ואז זה עובר לערוץ הרגיל.
    העניין הזה של הסטופ עובד רק אם נכנסתם לסדרה מהויאודי ..נגיד אם הזמנתם בעבר את הסדרה והיא אצלכם במוקלטות אז כשתלחצו סטופ מן הסתם לא תחזרו לתפריט הסדרות בויאודי..
    מקווה שהבנתן :)
  • איפה סטופ?

• הכפתור הכי תחתון האמצעי- זה שיש עליו ציור של ריבוע. בין הכפתור של ההקלטה לכפתור של ההשהייה.
  • תודה ננסה היום בבית :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה