יסמינוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה איתך מאמי ?
14 תגובות
עמוד 1
  • זהו... קיבלתי סוף סוף

• למה התעכב המחזור או מה?
  • כן! אני כבר הכנתי את עצמי החודש להיות לא מצפה בסטייל.... לקבל את המחזור ויאללה להמשיך הלאה...אבל אז המחזור החליט להתעלל בי ולאחר ב 4 ימים.... היה מעצבן, עשיתי בדיקה -שלילי כמובן, והיום קיבלתי. יאללה בלאגן...ivf...

• תעדכני בתהליך :)
    בהצלחה!
  • תודה רבה ממוש!

• חחחחח ג׳סי ינסיכה איזה אנרגיות!!!!
    תשתפי איך הולך לך
  • חחחחח אני שמחה שמישהו מתלהב מהאנרגיות שלי ..... אני אשתף פשוט עוד לא התחלתי, מחר זריקה ראשונה, והא.ס הראשון בשישי שזה מזה תקוע!!!! בסדר נו מי אמר שלעשות ילדים זה זבנג וגמרנו??? חחחחחחח

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חנקת אותי ג'סיייייייייייייי
  • בהצלחה יסמינוש,עם האנרגיות האלה יכול לקרות רק טוב!!!
    תמשיכי לעדכן איך הולך... :)
  • תותי תודה אהובה! מה איתך?

• בהצלחהההההההההה לכולכן!!!!
    אני עדיין תקועה אחרי פרוברה ולא קבלתי מחזור, הרופא אמר שכנראה היה ביוץ ״טבעי״ יחד עם נטילת הפרוברה ולכן לא אקבל עד שיחלפו 14 ימים מהביוץ

חבל שלא הסביר את זה קודם שיכול לקרות דבר כזה כי לפחות היינו מנסים.... ולא ניסינו כי אמרתי שגם ככה אין סיכוי החודש באסה!!!!!!!!!!
  • היוש אז אצלי ככה,
    התחלתי עם הגונל75 ואחרי 7 ימים אמרו לי לעלות ל150 כי הייתה ירידה בהורמונים,
    למשך 5 ימים וביום רביעי אני אמורה שוב לבוא למעקב זקיקים ובדיקת דם
    כדי שיגידו לי מה קורה...אגב החלטתי ללכת כבר החודש על הזרעה

לא יודעת נראה לי קצת ארוך הקטע הזה עם הזריקות לא,מה את חושבת מניסיונך?
    הרופא אמר שזה בסדר למצב...
    ועוד משהו קטן ניצפו לפני יומיים זקיקים 17,16,17והיום פתאום 13,14....

נשיקות אהובה
  • היי תותי כיף לשמוע ממך, לגבי ההורמונים אצלי זה תמיד היה מהיום ה 3 עד לביוץ... אז נשמע לי בסדר. לגבי הזקיקים לפעמים זקיקים גדלים ואז נעלמים ובמקומם ממשיכים לגדול אחרים,,, וגם יש לפעמים טעויות בא.ס, לפעמים לא רואים טוב. דווחי מה קורה בא.ס הבא והמון המון המון בהצלחה!!!!

• ממוש אז ככה,
    עשיתי מעקב היום ואמרו לי להמשיך היום 150 מחר אוביטרל
    ויום שישי הזרעה ר א ש ו נ ה ...
    מתרגשת וקצת לחוצה...איזה טיפים יש לך לתת לי?
    ואם לא אכפת לך ספרי לי מה בדיוק הולך להיות...
    תודה ממוש!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה