דיברתי עם הגננת הבוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בצהריים חזרתי הביתה עם אוריה מהגן
    החלפתי לה בגדים וחיתול והיא הייתה בקקי וכל הטוסיק שלה היה אדום ( זה כבר פעם שניה)
    פעם ראשונה שתקתי לא אמרתי מילה, חשבתי אולי היא עשתה בדרך.
    היום שהבאתי את אוריה לגן אמא של הגננת פתחה לי והגננת עמדה
    אז אמרתי להם שישימו לב ויחליפו לה טיטול,
    והיא עונה לי ״ מה את חושבת אנחנו לא מחליפים לה טיטול.
    אז עניתי לה שאתמול שחזרנו הביתה היא הייתה בקקי וכל הטוסיק שלה אדום
    והיא עונה לי ״ אתמול היא עשתה קקי ואנחנו החלפנו, ואומרת אולי היא עשתה בדרך הביתה
    ואמרתי לה שגם הטיטול עצמו היה מלא
    היא עשתה מן פרצוף כזה וביקשתי ממנה שתשים לה גם משחה
    וושואלת אותי: הבאת משחה , הוצאתם מהתיק של אוריה
    אז הבנתי היא כב 4 ימים בגן והם לא שמו לה משחה.
    הייתי חייבת להגיד לה את זה
    והיא עשתה כזה פרצוף כאילו היא נפגעה ממני

13 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שתעשה פרצופים כמה שבא לה
    זו הבת שלך ואת הפה שלה וזה טוב שאמרת לה מה שישב לך על הלב , תמשיכי את זה
    היא מקבלת ממך כסף ולא מעט ואת מפקידה בידיה את האוצר הכי חשוב לך
    שתתמודד!!!
  • הגננת צריכה לקבל הרות והארות וגם מחמאות זה מה יש !!!!
    את צריכה להגיד מה שארת חושבת וכול השאר לא מעניין - שתתמודד!

• אני לא מקבלת גננות לא אמפטיות הן מקרינות את זה לילדים
    וזה שהיא מתווכחת ועושה לך פרצופים זה לא במקום הייתי מחליפה גן !
    [/center]
  • אני עם ענבל

• כשאני מתלוננת אני מצפה שיעשו בדיוק מה שביקשתי. ילדה שלי - חוקים שלי. אם ביקשת משהו לא חריג, אני מצפה שהיא תעשה מה שביקשת.
    משחה לטוסיק זה מאסט! אין טיטול בלי משחה!!! מה, היא חיה במערה?? יש טלפון! חסר משחה? שתגיד לך להביא! לא אכפת לה?
    אני מצפה שהיא אפילו תיקח מהמשחה של הגן או של ילד אחר בינתיים, ולא יחתלו אפילו פעם אחת בלי משחה.

אני מרגישה שאת קצת רכה מידי, ותסלחי לי על הבוטות, אבל מתנהגת קצת כמו שטיח ונותנת לאנשים לדרוך עלייך כדי להימנע מקונפליקט. תפסיקי עם זה. זה קורה לך בבית ועכשיו גם בגן.
    זכותך לדרוש כשמגיע לך. עכשיו גם אוריה סובלת, לא רק את. אז את חייבת להתגבר על הדחף להוריד את הראש ולהילחם חזרה.

תמצאי גן חדש ובינתיים תדרשי שיתנו יחס טוב לאוריה. שימרחו משחה, יחתלו כשצריך וישלחו אותה הבייתה נקייה ומסודרת.

• אל תתרגשי בכלל מפרצופים ותדעי לך שלאמא נודניקית מתייחסים ביותר תשומת לב. אחת ששותקת יודעים שהיא לא תתלונן ואמא קפדנית יעדיפו לא להתעסק איתה. זה מנסיוני האישי עם אימהות בגן אני יכולה לייעץ לך כי עבדתי שש שנים בגני ילדים. אל תפחדי להגיד בקול רגוע אבל החלטי ודורש,את דעותייך ותתעקשי שיהיו קפדניות כלפיי ילדתך..
  • היי,

סלחי לי אבל זה לא הקטע הראשון שהגן עושה לך, פעם שעברה היה משהו אחר ששיקרו לך בפנים לא?
  • כמו שאמרו הבנות או שתחליפי גן או שתראי להם שאיתך לא מתעסקים
    בהצלחה ועדכני
  • לדעתי לעבור גן מיד אם את לא יכולה להיות קשוחה יותר ולהעמיד את הדברים במקום הילדה לא צריכה לסבול.

• שתיפגע! היא חוצפנית ואל תקחי ללב
    תבדקי אופציה להעביר גן ואם לא אל תשתקי תגידי להם כל מה שמפריע לך

• תקשיבי אם יש ספק אין ספק ,אני קוראת מההודעות שלך המון ספקות ! מותר לך להחליף גן ! את עדיין לא עובדת והיא יכולה להיות איתך , לא בגלל שאוריה לא מסתדרת בגן מהסיבה הפשוטה שכנראה שגן כזה הוא לא בשבילה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אף פעם לא החזירו לי ילד עם חיטול מלא קקי ,יש נוהל בגן לפני שההורים לוקחים את הילדים מחליפים לכולם לטיטול חדש !!!! אף פעם לא קשרו את איתמר בעגלה,ואף פעם לא עשו לי פרצופים על הבקשות שלי
  • וקרן , אף פעם לא הייתי מצפה שיקחו משחה מילד אחר! זה ממש לא הגייני ,הרבה פעמים מורחים ישר מהשפורפרת ,לא הייתי רוצה שמישהו ישים לבת שלי משחה מטוסיק של ילד אחר ,כמו שאת יודעת טפילים ,חיידקים,פטריות מאוד אוהבים משחות !!!
  • שתפגע החוצפנית הזאת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה