דום נשימה בשינה לתינוק..מישהי נתקלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קרה לי כבר פעמיים שליעד הפסיק לנשום בלילה ואי אפשר היה להעיר אותו.. גם בצעקות .. הוא חוזר לנשום מעצמו תוך 4-5 שניות.. וחוץ מזה הוא מאוד משתעל ומצונן כככלללל הזמן מאז שהוא נולד.. היה איזה רופא שזרק משהו על פוליפים..
    מישהי נתקלה במקרה כזה? זה נוראאאאאאא מפחיד
13 תגובות
עמוד 1
  • קחי אותו להבדק אצל רופא ילדים ואא"ג!
    דום נשימה - לא צריך להיות .
    רוב הסיכויים שיעשו לו בדיקת שינה ויחליטו האם יש צורך בניתוח או לא.
    בהצלחה

• מסכימה עם יפית זה עלול להיות מאוד מסוכן
    [/center]

• דום נשימתי = הפסקת נשימה.
    צריך בירור ולראות ממה זה נובע זה הכול לא להלחץ.

• להיבדק בהקדם!
  • תודה יפית מאמי אני אכן אקח אותו עוד היום כשיסיים בגן..

בנות אתן יכולות ךהסביר לי במה זה מסוכן? כי אני נלחצת מ א ו ד לקרוא שזה מסוכן אבל לא לדעת למה.. מה יכול לקרות מזה?

• מה זאת אומרת, הוא מפסיק לנשום! זה לא נשמע לך מספיק מסוכן? מה אם זה ימשך יותר מכמה שניות והוא יאבד את ההכרה? ואם לא תהיי שם?
    בתינוקות קטנים זה קורה וזה תקין. בגלל שליעד גדול אני לא חושבת שזה אמור לקרות.
    הוא ישן עם כרית? אם כן, היא גבוהה? אם ישנים עם כרית היא חייבת להיות דקה שלא תרים את הראש יותר מידי כי זה סותם את קנה הנשימה.

לכי לאא"ג לבדוק אם יש פוליפים.

אל תחכי. תקבעי היום.

• קרן הוא ישן עם כרית גבוהה , זה קרה כבר פעמיים כשהוא ישן איתי ולכי תדעי כמה עוד פעמים במיטה שלו..
    אחרי הפעם הראשונה לקחתי אותו לרופא מיידית , ברור שלא משחקים עם זה אבל הרופא החליט שבגלל שאני צעירה כנראה חלמתי..
    עכשיו זה קרה בפעם השנייה וגם אמא שלי ראתה את זה.. אז היום ניגש לרופא אחר ואוי ואבוי לו!!!!!! אם הוא יעז לנפנף אותי!
  • טלו'ש לא לוותר... שיגידו עוד היום מה קורה, כי זה לא צחוק

• טוב שאת הולכת לרופא. אם הוא ינסה לחפף אותך תפחידי אותו: תשאלי אותו אם הוא מבטיח שזה כלום ולוקח על זה אחריות. הוא יתן לך הפניה תוך חצי שנייה אחרי זה.

• איזה רופא קקה
  • תודה נסיכות.. תחזיקו לי אצבעות שנדע כבר ממה זה קורה כי האמת עייפתי מצרות..
  • הרבה בריאות תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה