צירים רק בלילה, יש חיה כזאת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן רואות אני עדיין כאן..
    היו לי כמה ימים מאוד מוזרים-

בליל שבת התחילו התכווצויות סדירות של כל 10 דק', הייתי בטוחה שזהו זה- הגיעה זמני!
    ניסיתי לשנות תנוחה ועדיין ההתכווצויות המשיכו ונהיו ארוכות יותר (אחת ארכה משהן כמו 40 שניות)
    ככל שעבר הזמן זה היה עוצמתי יותר. כבר ראיתי את עצמי יולדת והכנתי נפשית את הבעל...
    ופתאום... נרדמתי! קמתי למחרת ולא הרגשתי כלום. ממש מוזר... שאלתי כל מיני אנשים אם זה יכול להיות והם אמרו לי שיש מצבים כאלה וכנראה שאני קרובה ללידה. (כן... בטח....)
    אתמול בלילה זה חזר שוב... התכווצויות כואבות וכאבי מחזור עמומים בין התכווצות להתכווצות. ושוב... הלכתי לישון!
    והרי אני כאן לפניכם
    עם כאבי מחזור עמומים
    לחצים בפי הטבעת
    שלשולים
    חוסר תאבון מוחלט
    והברקסטונים הרגילים....

ומה קורה? מי יודע?
    אני כבר לא מצפה לכלום!

תעזרו לי! כבר השתגעתי אין לי מושג מה קורה איתי!!!
    יש מצב כזה שהצירים באים רק בלילה??? למי זה קרה???
6 תגובות
עמוד 1
  • גם לי יש רק בלילה אבל פחות כואבים ממה שאת מתארת
    עוד כמה זמן ניהיה פה יאללה בא לי ללדת!!!! (אולי הם מחכים ליום העצמאות?? חחח)
    [/center]
  • את צוחקת.. התל"ד המשוער שלי זה יום העצמאות....
  • כן שמעתי על זה הגוף מכין עצמו לא קל בטוח אבל בעיתו ובזמנו לא נשאר הרבה בהצלחה בקלות ובידיים מלאות
  • מקווה שהיא תצא מהר ובעיקר בקלות....
  • חחחחחחח כן כל אלה קורים לקראת לידה
  • הרבה מהצירים , צירונים, ברקסטןנים ושאר הכאבים באים בערב לילה .. דווקא שהגוף רוצה לנוח ולא בפעילות היומיומית ....

כל מה שתיארת אומר שאת ממש בסוף .
    זה ממש אוטוטו....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה