שלשולים והקאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות בוקר טוב
    אז מלבד יום הזכרון לשואה ולגבורה שהוא יום עצוב לגמרי ,היום שלנו התחיל לא טוב.
    בחמש בבוקר אגם התעוררה והתחילה לקשקש וסירבה לישון,בשש החלטתי להכין לה בקבוק,היא אכלה רק 20מ"ל חזרה לישון.
    בשמונה וחצי היא מתעוררת בבכי,שלחתי יד לתת לה מוצץ ואני קולטת שכל המיטה בקיא והיא כולה בשלשול .:(
    קילחתי אותה,החלפתי לה בגדים מצעים והבאתי לה לשתות.
    יותר מאוחר היא התלוננה שהיא רעבה ובננה לא היתה לי אז הבאתי לה תפוח.
    היא שיחקה וצחקה ולא הראתה סימנים שהיא מרגישה רע אבל לפני כרבע שעה שוב שילשלה שלשול מיימי.
    חום אין לה.
    יש לציין ששן רביעית יצאה לה שלשום.
    והיא גם מצוננת ומלאה ליחה שנבדקה ע"י הרופאה שבוע שעבר ונאמר שזה וירוס.
    מה יש לה?
    ומה אני יכולה לתת לה לאכול כי היא רעבה
    ועוד משהו,במאמזון אמרו לי שהיא קטנה וזה מסוכן ולרוץ לרופא אבל כרגע אין תורים לרופא

15 תגובות
עמוד 1
  • מישהי?

• היי מותק!

קודם כל רפואה שלמה לבובונת

• תודה רבה אהובה שלי
    איפה אני קונה דייסת אורז שאוכל להכין לה בסופר מוכרים
    ומה לתת לה לאכול בערב?
    היא אוכלת תמיד מטרנה ודייסה,אז מה לתת במקום?

המון תודה יפה שלי.

• מאמי שלשולים והקאות לא מסוכן בפני עצמו מה שמסוכן זה להתייבש חלילהבגלל חוסר נוזלים בגלל ההקאות והשלשולים
    תגשי לרופא ותגידי שזה דחוף יץנו לך להכנס בין התורים
    בנתיים תדאגי שתישתה מלא
    רפואה שלמה לאגמי
  • תודה ממי
    בנתיים היא יותר בסדר וקניתי לה מינרלי להחזרת נוזלים והיא שותה
    אבל מה אפשרתת לה לאכול
    הבאתי לה אורז וגזר. אכלה חצי צלחת.

• יוצאת לה שן, מערכת החיסונית נחלשת, חוטפת וירוס,
    מהליחה הלא נעימה מקיאה...
    הכל ביחד...
    החלמה מהירה!!
  • והיא לא חייבת דיאטה עכשיו של אורז ודברים עוצרי
    שלשול אם זה לא ממש ממש חריף ( שאז תאבון גם ככה לא יהיה לה)
    תאכלו רגיל... לפי דעתי...
  • היי.. מינרלי זה מצויין בשביל שלא תתעיבש ורוצי דווקא לירקן ותביא בננות ולא לרופא. שלשולים זה דבר מוכר בעיקר בצמיחת שיניים ויותר מדיי רופא לא יעזור לכם בפעכשיו. תעקבי שלא יהיה לה חום ותשתפי אותה במעם שלא יהיה לה גירוי בטוסיק. לגבי אוכל,כתומית נתנה מתכון מצויין לדייסת אורז. גם בננה תעזור לה מאוד.. החלמה מהירה!
  • המליצו לך רפואה שלמה עדכני
  • ענו לך - מה שחשוב זה להקפיד על שתיה מרובה ואפשר בהחלט להכין לה את התמ"לים על בסיס של מי אורז (מים שאורז בושל בהם, לפני שהם הספיקו להתאדות.)

החלמה מהירה!!

• אני לא הייתי רצה לרופא אם כל הווירוסים שמסתובבים שם.

לתת מי אורז זה הכי טוב מבשלים את האורז עם המון מים עד שזה ניהיה סמיך מסננים ונותנים לשתות אני הוספתי מלח שיהיה טעים יותר.

לתת גם סתם אורז בלי המים ולהשתדל להמנע ממוצרי חלב.
    אצלי שהיה להן שילשולים במשך כמה ימים הרופא אמר לי לתת ארוחה ואז 4 שעות לא לתת כלום.
    מה שקורה כשילד משלשל כל הזמן מנסים לתת לו לשתות ולאכול כדי שלא התיבש אבל אז לא נותנים לקיבה לנוח לכן צריך לתת אוכל שתיה ואז הפסקה ממש בלי שום דבר עד הארוחה הבאה

תרגישו טוב

• כמו שהבנות ענו
    ולתת הרבה מים
    רפואה שלמה

• תודה בנות מקסימות שלי!
    הכנתי לה באמת את דייסת האורז וקניתי לה בננות.
    בצהרים היא לא אכלה כמעט
    אחר הצהרים ככה ככה
    ובערב חיסלה כבר צלחת שלמה.
    אני חושבת שזה בכל זאת בא כריאקציה על השיניים. מקווה שנעבור לילה שקט ושזה מאחוריה.

אוהבת

• נתנו לך עצות מעולות
  • בדיוק רציתי לשלוח הודעה
    תרגישו טוב
    אם היא אכלה הגוף מתחיל להתאושש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה