עדכוניייים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר בעז״ה הפתיחה של מקרוניז בעלי מאוד מתרגש המסעדה כבר מוכנה ויצאה מהמם אחרי שיפוץ רציניי...

רוני הקטנה שלי קצת חולה עם ווירוס אחרי שסינטןמצין מי מלח ופניסטיל לא עזר הוספנו גם אנטיביוטיקה ..מקווה לשיפור כי ממש קשה לה בלילה .. וגם לי

מצאתי פעוטון נחמד עם המלצות רוני כבר כמעט בת 5 חודשים ולי קשה כבר להיות בבית .. ( כל ההיריון הייתי בבית וזה כבר יותר מידי)
    אז התכנון לרשום אותה לפעוטון ושאני יעזור קצת במסעדה ובאוקטובר אני מתכננת להתחיל קורס מזכירות רפואית ...

ומחכה כבר שהמורה יגיש אותי לטסט .. בעלי עוזר לי ולוקח אותי לרוב המקומות אבל אני חושבת על הקייץ לטייל עם עגלה ... אני חייבת כבר לסיים עם זה ...

זהו תודה שקראתם

15 תגובות
עמוד 1
  • הרבה עידכונים כיפיים! בהצלחה בהכל!
  • בהצלחה ופרנסה טובה!!!!!!
  • בשעה טובה על הפתיחה!!!
    שיהיה לכולם המון בהצלחה
    ותרגישו טוב

• החלמה מהירה לרוני!
  • בהצלחה בהכל!!!!

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • תודה בנותת!!
    שירה .. תראי זה נראה כמו התקררות .. הרופאה אמרה כמה וירוס וגם הרופא המיון שהיינו (שכחתי לכתוב..)
    מיצי אין תאריך .. אתחיל להכניס אותה לכמה שעות בודדות בעוד שבועיים
    דובונית מקרוניז זה במרכז המסחרי בסקיא א .. ליד ״הטורקי״ ליד כל המסעדות .. מכירה ?
  • אני מכירה את הגרין ואת האוטלט באור יהודה משם את יכולה לכוון
  • קודם כל שיהיה בהצחחה ובשעה טובה וכמוב פרנסה טובה
    איפה המסעדה? אוחי נקפוץ

ועוד משהו סליחה על הבורות אבל מה קשור וירוס לפניסטיל?

• קודם כל שיהיה בהצחחה ובשעה טובה וכמוב פרנסה טובה
    איפה המסעדה? אוחי נקפוץ

ועוד משהו סליחה על הבורות אבל מה קשור וירוס לפניסטיל?

• מעייני המסעדה במרכז המסחרי באור יהודה ליד כל המסעדות יחזקאל קזז

הפינסטיל כי היה לה גם דלקת בעיינים וזה עזר להרגיע את הגרד
  • מאמי מאחלת לכם בהצלחה בעסק החדש ובהגשמת החלום
    רפואה שלמה לקטנה
    ולך בהצלחה ענקית בטסט העתידי,קטן עליך:)

• בהצלחה בההההההכל

• בהצלחה בכל, ורפואה שלמה!

• בהצלחה בפתיחה של המקום!

בפעוטון החדש של רוני...

באמת המון עדכונים משמחים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה