יש לנו בעיה...... - עדכון! תפנית מפתיעה! :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו בשיאו של תהליך גמילה מטיטולים. הולך בסדר, יש פיספוסים, אבל הם הולכים ופוחתים.

הבעיה היא כזו: אין לנו קקי.

בהתחלה, לפני שבוע, בר לא עשתה קקי במשך יום וחצי ואז יצא לה קקי במכנסיים בגן, ועוד פעמיים בסיר בבית. מאז (יום חמישי, נדמה לי) לא היה לנו קקי בכלל. לא בסיר ולא פיספוס.

אני מודאגת כי בר עושה קקי לפחות פעם-פעמיים ביום בדרך כלל. שלא תהיה לה עצירות נוראית...

7 תגובות
עמוד 1
  • תראי... ללהב שלי היתה חרדת קקי איומה
    זה הגיע למצב שהרופאה אמרה היא לא וכנה לגמילה אתם עושים עוול תפסיקו
    הפסקנו נתנו פסק זמן ואז התחלנו שוב וברוך השן הגמילה הלכה פיקס מושלם מאחלת לכולם
    אבל תחפשי קצת בגוגל פתרונות לחרדת קקי ויש המון
    כמו לשים טיטול בזמן קקי אבל שעדיין תשב על סיר/אסלה
    ואז מתישהו לעשות חור בטיטול ולבסוף להוריד לגמרי

• ממממ....
  • היא בחרדה מהעניין של הגמילה ובגלל זה מבחינה פסיכולוגית היא עוצרת את הגוף שלה לעשות יציאות מסודרות בשרותים. לדעתי תרפי קצת עם הגמילה ובשעות בהם היתה נוהגת לעשות קקי תשימי לה טיטול ותסבירי לה שזה בשביל שהיא תעשה קקי. ככה עשיתי עם רן והוא אפילו היה מודיע לי מתי יש לו קקי ומייד היינו רצים לשרותים ומורידים..
  • פסיכולוגי. כמו שרשמו מעליי- היא בשלב של חרדת קקי (אם זה לא עצירות)
    יכול להיות שלא מוכנה עדיין...
  • מאמי אני יודעת שזה שלב בגמילה שהם פוחדים לעשות קקי
    עוד לא עברתי אתזה אזלא יודעת לייעץ לך

אבל שיהיה בהצלחה!!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • זה קורה הרבה לילדים בתחילת הגמילה, זה שלב כזה (זה לא קורה לכולם אבל זה קורה להרבה) זה לא אומר שזה חרדה היא פשוט מרגישה שליטה על הגוף שלה ולא מוכנה לשחרר ( בשונה מעשיית פיפי את הקקי לא רואים כשהוא יוצא וההרגשה היא שמשהוא מתנתק להם מהגוף) גם אנחנו עברנו את השלב הזה, קניתי רכז אל- צירות של חברת ״הדס״ זה טבעי לגמרי זה מרכך את הקקי ככה שהם לא יכולים להתאפק (זה לא גורם לשלשול) ואז אין להם ברירה אלא לעשות קקי

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • איזה יופייי כל הכבוד לבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה