עדכון נוסףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היינו אצל רופאת הילדים..התור הפנוי הכי קרוב לאאג הוא ביום ראשון..היא אמרה לי שעד אז פשוט להכיב אותו לידי ולא לישון כל הלילה!!!
    ואם חלילה הוא שוב מפסיק לנשום ואני רואה שזה לא חוזר לעשות לו החייאה.. ממש ככה במילים האלה!
    בנות! אני אובדת עצות!! מה לעזאזל עושים??!???
    יפות שלי לא הספקתי לקרוא את התגובות כי דרה אחרי שכתבתי את ההודעה כבר היינו על המונית אני בדרך! למיון
    הלכתי מוכנה להפוך שם שולחנות!!
    למזלי נפלנו על רופא אאג מקסיםםםם שבדק אותו ואמר שהרופאה ההיא דיברה שטויות , שהנ״ל מסוכן רק עד גיל שנה ונתן לנו הפנייה למעבדת שינה ולצילום באף לראות אם זה פוליפים..
    ייתכן שנצטרך ניתוח :( אני מודאגת , מותשת אבל לפחות עכשיו אני יכולה להיות טיפ טיפה יותר רגועה..
    תודה אהובות עכשיו אשב לקרןא את התגובות
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מה לאמר לך רק קבלי מליון חיבוקים

• אני עונה לך בתור אמא היסטרית.
    הייתי מרימה את המוקד כדי לקבל תור דחוף זה לא כאב אוזניים או חשד למשהו זה דום נשימה זה דחוף!!!
    לא הייתי מוותרת הייתי גם יושבת ליד הדלת של הרופא עד שהיה מקבל אותי אם היה צורך
    האופציה השניה היא ללכת למיון ולא להסכים להתפנות משם עד שרופא אאג לא בודק את הילד.

לצערי מה שלמדתי בזמן שחייתי בישראל הוא להיות אגרסיבית לפעמים.
    רק בריאות

• נראה לי רק קיצוניים עובדים אצלכם בקופח.... ?
    אחד מוחק כל בעיה והשניה אומרת אל תשני כל הלילה...
    אני חושבת שצריך להשאר רגועה, שגרה כרגיל... את הרי יודעת שהוא חוזר לנשום
    ומן הסתם אם הוא לא היה חוזר לנשום היית נוקטת בפעולות... קיצר היא לא חידשה כלום
    רק הדגישה דברים מפחידים...
  • מה פתאום!!! איזה מן רופאה דפוקה זאת? אעלק אל תישני כל הלילה ותעשי לו החייאה במידת הצורך..

• טלי, אל תחכי תסעי איתו למר"מ, אפילו לבי"ח חולים שיבדקו , שם יעשו לכם במקום אאג.........
    איזה רופאה חוצפנית....
  • מה קרה????
    אל תחכי לרופאה
    לכי למיון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה