האם מותר להשתמש בסנו די לתינוק נגד יתושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה לעונות
6 תגובות
עמוד 1
  • יש סוג מיוחד לתינוקות שהוא ברול ולא בתרסיס, התרסיס חזק מידי גם למבוגרים! הוא בצבע אדום. תקראי את ההוראות שימוש לבדוק שזה מתאים לגיל של הקטנה שלך.

רותי
  • אני לא הייתי שמה, הרגשה אישית שלי
  • יש סנו די לתינוקות. הוא קטן יותר ובצבע ורוד- כתום כזה.
    הוא לבן ולא שקוף ויש לו ריח הרבה יותר טוב מלסנו די הרגיל.
    כתוב עליו בדיוק מאיזה גיל מותר.
    חפשי בסופר פארם

מיכל

• אך ורק שמן ציטרונלה....
    זה שמן טבעי דוחה יתושים. הוא נקרא מוסקיטוס ויש בסופר פארם או בשילב עולה 35 שקל ומספיק להרבה זמן..
    רק את זה אני שמה לה כי הוא שמן טבעי ועדין.
    גם סנו דיי לתינוקות - הוורוד , לא הייתי שמה. מלא בכימיקלים

• אוקיי

נלך לקנות מוסקיתוש
  • אופטימית26 שלום,
    בהמשך לשאלתך, מאוד רצוי שלא למרוח אף תכשיר על ילדים מתחת לגיל חצי שנה!
    אם מדובר בגיל חצי שנה ומעלה, ישנו מוצר של סנו שמיועד ספציפית לתינוקות (מעל גיל חצי שנה), ילדים ובעלי עור רגיש במיוחד.
    בנוסף ישנם מוצרים טבעיים שמבוססים על שמן צינטרונלה, כמו ג'ל צינטרונלה מבית פרופשיונל שהוא ג'ל בעל ריח לימוני עדין,
    נספג בקלות ואינו מותיר את העור שמנוני. פועל נהדר ומתאים לכל בני המשפחה, לבית ולטיולים.
    (צינטרונלה מגיעה מהמילה צינטרון= לימון ומסתבר שהריח הלימוני מרחיק יתושים).
    עוד אופציה לקטנטנים היא לקנות מדבקות שמכילות צינטרונלה וניתן להדביק אותן על הבגד או על המיטה.

את מוזמנת תמיד גם להתייעץ עם רוקח/ת בית המרקחת בסניף

בברכה
    רוקחת סופר-פארם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה