היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי עכשיו אצל הרופא פריון.. אמר לי שהחודש נחכה ונראה אם אקבל, ביקשתי מרשם מראש כדי שאתחיל לשתות ביום החמישי למחזור במקרה הצורך.. והרופא אמר לי - מה פתאום, אנחנו לא שותים כל חודש!! חודש הפסקה ואז נראה.. עכשיו שתבינו, יש רק אצלי בעיה.. רזרבה שחלתית נמוכה, בפגישה הראשונה הרופא אמר שלא מתכוון למשוך אותי והסביר שאתחיל לשתות איקקלומין בלי מעקב ובלי הזרעה רק בגלל החגים וחודש הבא במידת הצורך נעשה גם הזרעה! ועכשיו הוא אומר בגלל ששתיתי אי אפשר החודש לעשות כלום!! זה נכון?? הוא נראה לי אחד שמשנה דיעה כל פעם וזה בגלל שהוא לא זוכר מה סוכם פעם שעברה!! רופאים אחרים שהלכתי אליהם למעקב על דעת עצמי בגלל התרופה לא הבינו למה נתן לי לשתות איקקלומין אם בעצמו אומר שאי אפשר לעשות מעקב..
ממש מכעיס?? מקווה שלא אצטרך שום דבר ממנו יותר בעזרת ה׳ כל מי שרק רוצה תיפקד החודש!!!
14 תגובות
עמוד 1
מה????!!!!???? אני לא יודעת לגבי השחלה... אבל... אני טופלתי חודשים רבים (מדי!!!) באיקוקלמין ומעולם לא נאמר לי דבר כזה ראשית כל פעם עם הכדורים הייתי במעקב בדיקות דם ומעקב זקיקים ושנית טופלתי ברציפות חודש אחר חודש. הדבר היחיד שכן היה, לפני שניתן לי שוב איקוקלמין, הייתי עושה אולטראסאונד לוודא שלא גדלה לה ציסטה מהחודש הקודם (ורק במקרה כזה מטפליפ בה ועושים הפסקה מהכדור) הלוואי שלא תצטרכי אותו ותקלטי טבעי כבר החודש
אגב, החודש תחכו לראות אם תקבלי מה? מחזור? אצלי הרופא לא היה מחכה שהמחזור יבוא לבד כדי להתחיל טיפול (לא סדיר- יכול לבוא כל 3-4 חודשים לבד) והיה נותן לי כדורי פרוברה כדי לקבל מחזור ולהתחיל סבב חדש
נשמע הזוי לחלוטין אני לקחתי 3 פעמים איקקלומין חודש אחרי חודש בלי הפסקות... ותמיד התחלתי מעקב זקיקים ביום ה12 אולטרסאונד ובדיקת דם
לפי דעתי, תחליפי רופא!!!
הלוואי ותיקלטי טבעי החודש!!
הלוואי!! תודה בנות! ממש מכעיס אותי שפעם שעברה הוא אמר משהו אחר!! אני מרגישה שהוא לא לוקח את זה מספיק ברצינות.. פאולה- הכוונה אכן היתה שאקבל וסת.. ברוך ה׳ המחזור שלי סדיר.. איך רופא אחר יסתכל עלי אם אומר לו שזו הסיבה שעזבתי את הרופא הקודם.. ? בגלל שלא נותן טיפול מדי חודש.. אולי נוקט בזהירות.. הרי אני לא מבינה יותר טוב.. לחכות לוסת או ללכת מעכשיו לרופא אחר?
אני אישית טופלתי בכמה סבבים של איקקלומין חודש אחרי חודש כול עוד זה עם מעקבים לא אמורה להיות בעיה .......
אני חושבת שחבל על הזמן יש בעיה שאצלך יש רזברה שחלתית נמוכה וצריך להתחיל לטפל חבל על החודש ...
את בכלל לא צריכה להסביר לרופא אחר למה עברת אליו, זכותך המלאה לקבל חוות דעת נוספת, לראות גישות שונות וכו'. אני גם חושבת שזה קצת מוזר לקבל הורמון מכל סוג שהוא ללא מעקב... בקיצור, בעיניי, תחליפי רופא ותנסי ללכת למישהו לפני המלצה אולי אפילו ממישהי מהפורום
אני בלאומית מרחובות, זה הרופא היחיד באיזור.. יש לי רופאים רק בבני ברק ופ״ת, באשדוד זה רק בבוקר, הבעיה שאני לא נוהגת וקשה לתאם פגישה כל פעם עם בעלי ששנינו נצא מוקדם מהעבודה בכל פעם בגלל הנסיעה..
אולי תסתכלי איזה רופאים יש לידך בקופות אחרות ובאיזה זמינות ולפי זה תחליטי
ג׳סי, את צודקת.. זה מה שאעשה..
נראה שהקופה הזו לא משקיעה במיוחד בתחום הפוריות, כל פעם שאני שומעת על לאומית, בקושי יש רופאים ויש בעיות... אולי שווה לשקול באמת מעבר קופה, לכזו שתתן מענה לצרכיך. גם אם תבחרי רק להחליף רופא, את ממש אבל ממש לא חייבת לו הסבר... ואם ממש לא נעים לך את יכולה לומר שלא הסתדרת עם השעות ולשנות נושא כל הכבוד לבעלך שבא איתך כל פעם
אכן נראה כך.. היום אתחיל לעשות טלפונים.. אגב, בעלי מש לא הולך איתי בכל פעם.. הוא בא איתי בפגישה הראשונה כי הכרחתי אותו, נראה לי שהרוב ככה מתחמקים.. בעלי לא מוכן לסבול את המחשבה על us לידו.. חח התכוונתי שהוא יצטרך לבוא איתי אם זה יהיה מחוץ לעיר כי אצטרך טרמפ??
יאא רק בעלי כזה ובא איתי לכול מקום לכול בדיקה לכול ייעוץ אפילו לבדיקת דם הוא בא איתי
טופלתי עם הכדור 3 חודשים ברצף...
בנות, להתחיל את האיקקלומין היום, יום 8 של המחזור רלוונטי בכלל? מה אתן חושבות?