עד איזה גיל עשיתן סטרליזציה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי כבר לעשות כל לילה

10 תגובות
עמוד 1
  • תראי
    עכשיו אני כבר בקושי משתמשת במכשיר סטרלזציה .. מגיל שנה בערך הפסקתי
    אבל בעקרון אף פעם לא עשיתי כל יום - רק בסופש .
    אבל אני כל יום שוטפת עם מים רותחים וסבון
    מבחנתי מים רותחים והמנקה סיליקון הזה הם כמו סטרלזיה רק שזה לא בגיגית ...

• אני שוטפת מים רותחים וסבון ושמה בסטרליזציה..

• כל יום?
    יא פנטית חחחחח

• חחח

• שנה
  • כליום במשך שנה
  • שוטפת עם מים וסבון ופעם בשבוע מרתיחה....

• תודה
    נמשיך לעשות

• טוב, כנראה שאני שונה...

כשעומר ואיתי נולדו קיבלתי במתנה מאיזו חברה גיגית כזו עם קפסולות של חומר מעקר..

שמתי איזה פעמיים ולא יכולתי לסבול את הריח של החומר. הרגשתי שאני טובלת את הבקבוקים באקונומיקה וזה אפילו הלחיץ אותי. אז אחרי שימוש של פעם וחצי העפתי את המכשיר הזה, וכל שטיפת בקבוקים היתה עם מים רותחים וסבון, כנ"ל אצל יובילולי
  • היה לי מכשיר גדול של פישר פרייס אם אני לא טועע. הייתי מכניסה לתוכו את כל הבקבוקים היה איזה ארבע ועם קצת מעם בתחתית מכניסה למיקרוגל לחמש דקות. הבקבוקים היו מחומר לא מסוכן למיקרו ועשיתי ככה בדיוק שלוש שבועות. אחרכך אכלתי תסביך על זה שזה נראה לי מסוכן למרות שמבטיחים שזה לא מסרטן ופשוט הייתי שופכת מים רותחים לתוך קערה עם כל הבקבוקים אחרי שתיפה וזה הספיק לי. בגדול הייתי מחליפה בקבוק כל שלושה חודשים כי הם היו ניראים לי משומשים מדיי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה