מה עדיף מכבי או כללית למי שוברת טיפולי פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בלאומית ויש רק רופא אחד בעיר מגוריי שאני לא אוהבת את שיטת העבודה שלו.. זה הזוי שהאופציות שלי הן לנסוע לבני ברק או פתח תקווה לרופא אחר.. באשדוד רופאה אחרת מקבלת רק מ12 עד 2..
    אני כבר על הגבול לעבור קופ״ח!!
    אני אוהבת את העובדה שמכבי עובדים עם אסותא..
16 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית מטופלת בסורוקה בדרום

לגבי כול ההתנהלות לדעתי בכללית הדברים עובדים הרבה הרבה יותר פשוט ממכבי או לאומית לגבי הבית חולים שמעתי המון דברים טובים על אסותא רמת החייל .....

• אישית הייתי באסותא רמת החייל השבוע, וזה פשוט ספא! מדהים. אבל אני חייבת לומר שאת ההזרעות עשיתי במרפאת הנשים שלהם, שאגב יש שם צוות מדהים של אחיות

• אני אישית ממליצה על הכללית ...
    אני בכללית הכול יותר פשוט ממכבי ולאומית וגם מבחינת החזרים כספיים
    הם מחזירים הכי הרבה .
    בהצלחה
  • אני מרחובות.. גם כללית עובדים עם אסותא?
  • רעיה - על מה קיבלת החזרים?
    אתמול קניתי פיוריגון ב 500 שקל אין החזר אמרו לי בקופה
    והדקא גם אין החזר....

אני שואלת על מה יש החזרים בתרופות?
    כי אני עושה בציבורי אז אין לי צורך כרגע בהחזרים על שאיבות וכאלו...

• היי אני מטופלת כמו מורן בסורוקה ואני בכללית אז כן אפילו בדיקות דם מגיעות מהר יותר מלאומית למשל כי בעלי בלאומית ולוכח לנו יום יומיים לחכות לתוצאות שלו (עוד שאספנו את כול הבדיקות לטיפולים) לגביי החזרים בכללית עם את קונה ב 3 חודשים תרופות מעל ל 750 שח אז שמעתי שיש החזרים, רק שלי לא החזירו כלום כי לי יצאו התרופות שקניתי 720 שח, זה בטיפול האחרון שהייתה בו תגובה יפה של הגוף להורמונים ולא הצתרכתי לקנות עוד הורמונים כמו גונאל וחבריו..
  • אוראלי התרופות שלי עלו 800 ש"ח. הרוקח הסביר לי שהקופה דורשת לשלם עד 800 בחודש, והשאר הם משלמים. החשבון ה"אמיתי" של ההורמונים היה מעל ל 9000 ש"ח. אז נראה לי שהמחיר שאנחנו משלמות זה אחרי שהקופה משתתפת/מחזירה.

• הבנתי...

תודה :)

• יש הרבה החזרים במיוחד על הפרטי .
    נגיד פגישה שעולה 850 ש"ח יש החזר של 600 ש"ח .
    עשיתי פיפל בפרטי אז גם החזירו לי 600 ש"ח משגיחה של מכון פועה 360 החזירו לי 320 ועוד .
    בציבורי אם אני לא טועה יש החזרים על זריקת מנוגון ( אם זכור לי נכון ).
    אני יודעת שהכללית עובדים עם אסותא גם אם זה לא פרטי אבל צריך לבדוק
    ( לבקש מהם ) איזה רופאים עובדים . מתקשרים והם שולחים את רשימת הרופאים שעובדים באסותא והם עם הכללית .
    דרך אגב יש עוד אפשרות ללכת למרפאת שלושת הפרופסורים שהם משיח , לב רן ודור הפגישה כולל פרוטוקול שאיבה והחזרה והכול רק 400 שח וגם על זה נראה לי יש החזר .וזה ממש כמו פרטי רק שאחד מהם עושה שאיבה ואחד החזרה ויכול להיות שגם אותו אופא מהשלושה יעשה את כול התהליך ...
    אני חושבת שאני אעבור לשם .
    בהצלחה
  • רעיה ברצינות רק 400 ?!? זהו?!?
    זה ממש סכום נמוך
    אם הייתי מהמרכז לא הייתי חושבת פעמים!!
    אני רחוקה ...
    במקומך הייתי עוברת לשם מזמן .. שמעתי שאחוז ההצלחות שלהם מאוד גבוה
    ובכלל שמעתי עליהם דברים טובים

• אני מטופלת אצל לב רן בפרטי וזה בשבילי הרבה כסף כרגע ...
    אז בתכלס אם שלושתם פרופסורים נחשבים אז מה אכפת לי מי יחזיר ומי ישאב .
    חוץ מזה שאני מאמינה שהכול מאת ה' ...
    כן נראה לי שאני אעבור לשם אני יודעת שצריך את האישור של לב רן אבל לא נראה לי שתהיה בעיה .
    בהצלחה לכולן
  • sal, היתה תקופה שחשבתי לעבור קופה, ומה שהניא אותי מכך אז היה תקופת ההסתגלות, האמת היא שלא עשיתי באמת מחקר רציני מה המשמעויות, אבל במידה ותצטרכי בדיקות וכד' בתקופה הקרובה, אני ממליצה לך לבדוק את זה לעומק, שלא תצאי קרחת מכאן ומכאן...
  • הגונאל עולה הון! קניתי אתמול 3 מזרקים של 900 - 720 ש"ח! שאלתי בבית מרקחת של מכבי אם יש השתתפות-הרוקחת טוענת שאני שילמתי רק 15% מהעלות! כל השאר הקופה משלמת.
  • התרופות שקנינו דרך קופ"ח הם כבר אחרי ההנחה, קניתי תרופות לקראת סוף השנה כי ככה יצאה והם עלו לי 200 ש"ח, כולל גונאל, דקא ומונופורהם אמרו שזה התחשבנות שנתית
  • בדקתי והתאריך הבא למעבר לקופ״ח אחרת יהיה רק ביולי, אני צריכה להגיש בקשה עד 15.5, אני לא יודעת מה לעשות.. בכל מקרה אפספס חודש..
    אני יכולה לדרוש מהרופא להמשיך איקקלומין גם החודש כי אין סיבה בשטח ללעשות הפסקה?
    רופאת נשים יכולה לתת מרשם לאיקקלומין??
    רופאת נשים יכולה לעשות הזרעה??
  • היי
    אני גם חושבת שבכללית הכל פשוט מבחינת כל התהליך. והם כן עובדים עם אסותא. אני עשיתי את השאיבה והחזרה באסותא בראשון. השירות שם ממש מצויין.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה